Poročilo o meditaciji Ključ do Svobode


V okviru naše meditacije smo dosegli okoli 70 % kritičnega števila udeležencev. Čeprav vsi cilji meditacije niso bili izpolnjeni, so bili naši dosežki obsežni.  

Proces naše meditacije se je odseval v teh sporočilih s strani Gaia Portal:



Z našo meditacijo se je razrešil en vidik zastoja, ki je ohranjal Zemljo v statusu karantene. To je sprožilo kaskadne sekvence čiščenja, ki bodo trajale približno en mesec. Zatem se bo situacijo ponovno ocenilo ter podalo novo poročilo. 

Kot rezultat naše meditacije se je večino nepravilne plazme ter plazemskih bomb s toplet1 delci odstranilo iz bližnje zemeljske orbite. Nepravilna plazma z vsemi preostalimi bombami s toplet delci se sedaj nahaja blizu površja planeta.

Glava entitete Yaldabaoth2 je sedaj skoraj popolnoma razgrajena, hitro pa se razkrajajo tudi ostale manjše plazemske entitete.

Nekaj dodatnih plasti bomb s toplet delci bo odstranjenih v tem mesecu. 


Ko se je Mjolnir3 08. 03. 2018 dotaknil površja planeta, je plejadska flota pričela z operacijami očiščevanja na površju planeta. Operacije čiščenja na površju planeta so se izkazale za veliko težje od pričakovanega, ker populacija na površju planeta v veliki večini primerov ne sledi svojemu duhovnemu vodenju.

Ljudje ne sledijo svojemu notranjemu vodenju zato, ker so bili sprogramirani z arhontskim miselnim programom sebičnosti. Ta program podaja ljudem popačeno razumevanje Nashevega ravnovesja. Ljudje napačno sklepajo, da jim bo v življenju bolje, če poskrbijo samo zase in izključijo vse ostale ljudi. To ustvari izredno entropično družbo, ki jo je zelo težko predvideti, zato ker kaotične svobodne volje posameznikov na površju planeta predstavljajo problem N teles:  


Od marca dalje so sile Luči razvile bolj učinkovitejše strategije ter protokole za obravnavo populacije na površju planeta, izvedlo pa se jih bo takoj, ko bo odstranjena kritična masa bomb s toplet delci. 

Glavna okultna skrivnost, ki so jo temne sile skušale skriti je, da so vedno imele planet koder so skušale zbrati najvišjo količino možnega trpljenja, tisti planet pa je služil kot središče naraščajočega vrtinca primarne anomalije4 za celotno vesolje. Do arhontske invazije 1996. leta, se je ta planet nahajal v zvezdnem sistemu Rigel5 v ozvezdju Oriona6, zatem pa se je maksimalen fokus trpljenja prenesel na Zemljo in od 1996. leta dalje je Zemlja osrednja točka naraščajočega vrtinca primarne anomalije za vesolje. 

Zemeljske temne sile so skušale preusmeriti tok primarne temne plazme iz Oriona v naše Osončje in še posebej na planet Zemljo vsled pentagrama zla v obliki nacističnih koncentracijskih taborišč med drugo svetovno vojno, jedrskih eksplozij po koncu druge svetovne vojne, programiranjem misli s pomočjo travm v podzemnih vojaških bazah od 1960-ih let naprej, drakonske infiltracije v naš Sončni sistem preko tajnega vesoljskega programa Sončni Čuvaj (ang. Solar Warden, o.p.), ki se je prav tako odvijala od 1960-ih let naprej, končno pa so bili uspešni, ko so odprli portal temne črvine7 med Zemljo in Rigelom v začetku  leta 1996 potem, ko se je leta 1994 zgodil ruandski genocid. 

Od takrat naprej primarna temna plazma in tok temne anomalije tečeta proti zemeljskemu površju. Protistrup temu toku je energija zvezdnih vrat Al Nilam8 in Belega Ognja AN. Iz tega razloga je naša meditacija bila uspešna v tem, da se je končno začelo soočati z izvorom vsega zla ter da se je začel proces njegovega odstranjevanja iz vesolja za vekomaj.    



Od naše meditacije naprej so sile Galaktičnega Poveljstva začele z naslednjo fazo planetarne osvoboditve in imajo v našem Osončju sedaj zelo močno prisotnost, kar je relativno točno opisano tukaj:


V našem Sončnem sistemu so sile Galaktičnega Poveljstva sestavljene iz:

1. Jupiter Komande, ki se nahaja v zunanjem sončnem sistemu onkraj asteroidnega pasu9, njen primarni namen pa je procesiranje vseh negativnih entitet, ki se jih odstrani iz zemeljske karantene preko sortirnice na Ganimedu na poti do Galaktičnega Centralnega Sonca10.   

2. Aštar Komande, ki se nahaja v notranjem Sončnem sistemu, njen primarni namen pa je osvoboditev planeta Zemlje.  

3. Atlantidske Komande, o kateri se ne more povedati ničesar.  



Pred mnogimi leti je Aštar Komanda podala dokaj natančen opis procesa Povzdignjenja11 preko kanala z imenom Eric Klein. Tu so posnetki teh seans kanaliziranja, ki nam jih je dal kontakt znotraj Bratstva Zvezde: 



Naslednjih nekaj tednov bo določilo veliko podrobnosti končne intervencije in načrta osvoboditve, zato lahko, če ste tako vodeni, podpišete to peticijo, zato da se bo naš glas slišal:


Tu so navodila podpisovanja te peticije za kitajske prebivalce:


Sile Luči so prosile, naj meditacija Ključ do Svobode zamenja tedensko meditacijo Povzdignjenja, saj je naša nova meditacija veliko bolj skoncentrirana na pravi problem in bo tako imela veliko večji vpliv na planetarno osvoboditev.  

To meditacijo bomo izvajali vsako nedeljo ob 17:00 uri. Navodila so tukaj:


Sile Luči so posredovale, da bo v naslednjih nekaj mesecih morda prišlo (ali pa morda ne bo prišlo) do druge množične meditacije Ključ do Svobode. Upamo, da se bo takrat doseglo kritično število udeležencev.  


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:34 



Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

2 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.

3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa2, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

4 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

5 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

6 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

7 Črvina – ali Einstein-Rosenov most je hipotetična topološka lastnost, ki bi v bistvu bila povezovalna bližnjica dveh oddaljenih točk v prostor-času. Črvina bi teoretično bila zmožna povezovati izjemne razdalje, kot je milijardo let ali več, kratke razdalje nekaj metrov, različna vesolja in različne točke v času. Črvina je podobno kot tunel z dvema koncema, vsak v različni točki v prostor-času. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole.

8 Alnilam (ε Oriona, (Epsilon Ori, ε Ori) tudi 46 Orionis (46 Ori)) – 29. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 4. najsvetlejša zvezda ozvezdja Oriona. Alnilam je velika modra super velikanka, ki je od Zemlje oddaljena okoli 2.000 svetlobnih let. Ocenjujejo, da je od 175.000 do 832.000-krat svetlejša ter 30- 64,5-krat masivnejša od Sonca. Skupaj z zvezdama Alnitak in Mintaka tvori Orionov pas in je srednja izmed treh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam.

9 Asteroidni pas (tudi planetoidni pas) - skupek asteroidov ali malih planetov med tirnicama Marsa in Jupitra. Večino asteroidov ali planetoidov našega Osončja je v tem območju. Območje vseh tirnic se razteza od 2,0 do 3,4 a.e. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Asteroid_belt.

10 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

11 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji

  1. Key To Freedom Meditation on August 18 at 5:11 PM UTC and on August 19 at 5:11 AM UTC

    https://www.welovemassmeditation.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-on-august-18_16.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Thank you for sharing dear Joel :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar