ŠIRITE PO INTERNETU! MEDITACIJA 'KLJUČ DO SVOBODE' OB SONČEVEM MRKU DNE 11. 08. 2018 - posodobljeno 04. 08. 2018

Sobota, 28. 07. 2018

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/07/make-this-viral-key-to-freedom.html)

Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarne osvoboditve traja predolgo. Tu imamo priložnost za kolektivno pospeševanje procesa, zato bomo izkoristili priložnost Sončevega mrka na dan 11. 08. 2018 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in razsvetlili energijsko polje okoli planeta.

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Prosim objavite to na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno Facebook skupino. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu. 

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti bližje Dogodek in Popolno Razkritje:



Ta meditacija bo pomagala silam Luči ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za razrešitev zastoja med silami Luči in teme, kar bo končno osvobodilo človeštvo. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Plazemske bombe s toplet delci1 se še vedno nahajajo znotraj planetarnega plazemskega ščita:



Te bombe so pravi razlog trenutnega zastoja med silami Luči in teme, saj zagotavljajo vzajemno zagotovljeno uničenje, določeno obliko Nashevega ravnovesja:




Ko bodo te bombe s toplet delci odstranjene, se lahko zgodi preboj.
Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja. Sile Luči se bodo osredotočile na Novayo Zemlyo (Novo Zemljo, o.p.), koder se še vedno nahaja aktivna baza skupine Himera2:





Astrološka karta za našo meditacijo kaže močno veliko trojico Eride3 v Ovnu, zastrtega Sonca/Lune v Levu ter Veste4 blizu galaktičnega središča v Strelcu, vsi pa se tudi nahajajo v ognjenih zodiakalnih znamenjih. Ob mrku bo energija električnega ognja osvoboditve tekla iz Galaktičnega Središča (Pleroma) po vsem Sončnem sistemu in skozi vse sile Luči Galaktičnega Poveljstva, kanalizirala pa se bo skozi Erido in Kuiperjev5 pas, nato skozi Vesto in asteroidni pas6, skozi Luno (še posebej skozi Mersenijevo in Tychovo lunarno bazo sil Luči), skozi posebno delovno skupino RM2m v podzemlju in nato skozi vse skupine, ki bodo meditirale na površju planeta, zato ima naša meditacija ob trenutku mrka velik potencial za preboj, saj bo to trenutek zelo naklonjene povezave z Galaktičnim Središčem. 


Ta mrk se bo odvijal natanko 19 let po velikem mrku 11. 08. 1999, ki je bila prelomnica okna za planetarno povzdignjenje med 1975 in 2025 letom:



19 let predstavlja določen astronomski cikel povezan s Soncem in Luno, imenovan Metonski cikel:


To meditacijo bomo opravljali ob vrhuncu Sončevega mrka v soboto, 11. 08. 2018 ob 11:11 uri.
To je enako 02:11 uri po PDT času v Los Angelesu, 11:11 uri po EET času v Kairu, 11:11 uri po CEST času v Parizu, 10:11 uri po BST času v Londonu , 05:11 uri po EST času v New Yorku, 04:11 uri po CDT času v Čikagu, 03:11 uri po MDT času v Denverju ter 17:11 uri po CST času v Tajpeju.

Čas meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite tukaj:


Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev, za odstranjevanje bomb s toplet delci ter za sprožitev Dogodka.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca7 skozi orionska zvezdna vrata (ki jih uteleša zvezda Alnilam / Epsilon Orionis8 v ozvezdju Oriona9), potem ta steber vstopa v naš Sončni sistem in potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. 



4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato pa potuje skozi orionska zvezdna vrata ter se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Sedaj si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN izžareva iz Vira in potuje proti Zemlji skozi Galaktično Središče ter orionska zvezdna vrata in na plazemski ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci. Predstavljajte si, kako sile Luči Flote Galaktičnega Poveljstva s svojimi naprednimi tehnologijami odstranjujejo in razgrajujejo vse preostale bombe s toplet delci. Če ste tako vodeni, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN znotraj plazemskega ščita okoli Zemlje prečisti vso anomalijo10 in nevtralizira vso entropijo. 

7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki bo Zemlji in njenim prebivalcem ponovno vzpostavil Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako se Svetloba Vira z lahkoto manifestira na planetu Zemlji in privede karanteno h koncu.



Predlagani čas meditiranja je 15 minut.

Boginja želi svobodo in svoboda bo!

Vodena meditacija v slovenščini:




Sveže novice o meditaciji Ključa do svobode:



Objavil Cobra ob 15:49



Opombe prevajalke:
1 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
3 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Trenutno sta Erida in Disnomija najbolj oddaljeni poznani telesi v Sončevem sistemu. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.
4 Vesta (mednarodno ime je tudi 4 Vesta, poimenovano po rimski boginji) – drugi največji asteroid v glavnem asteroidnem pasu s premerom 530 km in ima predvideno maso 12 % celotne mase asteroidnega pasu. Je tudi najbolj svetel asteroid in edini, ki je bil viden s prostim očesom (poleg Cerere) v izredno dobrih vidnih razmerah. Asteroid je 29. marca 1807 odkril Heinrich Wilhelm Mathias Olbers. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/4_Vesta.
5 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunovega tira (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.
6 asteroidni pas (tudi planetoidni pas) - skupek asteroidov ali malih planetov med tirnicama Marsa in Jupitra. Večino asteroidov ali planetoidov našega Osončja je v tem območju. Območje vseh tirnic se razteza od 2,0 do 3,4 a.e. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Asteroid_belt.
7 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
8 Alnilam (ε Oriona, (Epsilon Ori, ε Ori) tudi 46 Orionis (46 Ori)) – 29. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 4. najsvetlejša zvezda ozvezdja Oriona. Alnilam je velika modra super velikanka, ki je od Zemlje oddaljena okoli 2.000 svetlobnih let. Ocenjujejo, da je od 175.000 do 832.000-krat svetlejša ter 30- 64,5-krat masivnejša od Sonca. Skupaj z zvezdama Alnitak in Mintaka tvori Orionov pas in je srednja izmed treh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam.
9 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.
10 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji

Objavite komentar