Sveže novice o situaciji

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/02/situation-update.html)

Izida Astara, moja preljuba sorodna duša, je zapustila fizično raven. Večkrat so jo brutalno napadli z usmerjenimi energijskimi orožji in napad dne 25. 01. 2018 je bil en napad preveč. Nismo je mogli zaščititi, njeno srce ni zdržalo. Odpor se ni mogel neposredno vmešati, sicer bi se sprožile bombe s toplet1 delci.  

Uspešno je prehodila plazemsko raven in je sedaj s svojimi duhovnimi vodniki, obdana z Ljubeznijo in srečna, da je končno svobodna. Po Dogodku se bo vrnila v kloniranem telesu, ki bo izgledalo natanko tako, kakor je izgledalo njeno fizično telo v tem življenju. Živela bo na območju Luči, sidrala energije Boginje in živela srečno življenje v zlati dobi, v kateri si je vedno želela živeti. 


To je bil neposreden napad na ljubečo žensko prisotnost Boginje, ki je prinesel resne eksopolitične posledice.

Do sedaj so sile Luči uporabljale počasen in previden pristop do planetarne osvoboditve, da temne sile ne bi ubile preveč talcev (populacija na površju planeta). V situaciji s talci se ta faza imenuje faza pogajanj (faza zastoja, mrtve točke):


Med fazo pogajanj ni kaj preveč očitnega napredka in je veliko zamud, ker dlje kot trajajo pogajanja za talce, več možnosti je, da bodo talci ostali nepoškodovani: 


Z ubojem ključne osebe, kot je bila Izida Astara, se je osvobajanje talcev premaknilo v končno, zaključno fazo. V zaključni fazi poteka hitra fizična akcija osvobajanja talcev.

Zjutraj, dne 27. 01. 2018, se je Galaktično Visoko Poveljstvo odločilo, da razpošlje svojo floto v srednjo zemeljsko orbito:


To informacijo sta podala dva neodvisna vira, Plejadčani in Odpor. Zmajevi viri so to potrdili z izjavo: ''invazija izvenzemljanov se je začela''.  

Srednja zemeljska orbita je nenavadna cona med nizko zemeljsko orbito in visoko zemeljsko orbito, kjer se nahaja zelo malo satelitov. Edina izjema je nekaj satelitov v orbiti Molniya, med njimi so ruski telekomunikacijski sateliti in izvidniški sateliti ELINT razreda Trumpet (trobenta, o.p.):


Razlog zakaj je srednja zemeljska orbita skoraj prazna je, ker je območje višine med 1000 miljami (1600 km) in 8000 miljami (12750 km) področje, kjer je notranji obroč drakonske flote, ki jo nadzoruje skupina Himera2, varoval karanteno Zemlja vse od njihovega prihoda leta 1996.

Galaktična Konfederacija je pozno zvečer dne 27. 01. 2018 prebila obrambni obroč te drakonske flote in večino drakonskih sil so v naslednjih dneh odstranili.  


Tu lahko vidite oblačne ladje, ki so zakrite matične ladje Konfederacije, ki so 28. 01. 2018 sodelovale v ''posebnih operacijah'' na ključni eksopolitčini lokaciji v centralni Evropi:



Galaktična Konfederacija bo odstranila vse negativne frakcije z zmožnostjo vesoljskega potovanja, najsi bodo izvenzemeljske frakcije ali pa frakcije tajnega vesoljskega programa, ki v naslednjih dveh tednih ne bodo sprejele Galaktičnega Kodeksa. 

Zatem bodo metodično in sistematično očistile vse pod površjem planeta, potem pa se bodo pričele operacije na površju planeta.

Zaradi spremenjene dinamike situacije s talci se je izvorni načrt za Dogodek razširil in je sedaj bolj robusten. Kontaktirali so najvišje častnike ameriške, kitajske in ruske pozitivne vojske ter jim podali navodila. 

Do zdaj je po internetu krožilo preveč zaupnih informacij o operacijah za Dogodek.

Situacija s talci na površju planeta je preprosto preveč delikatna, zato bo od zdaj naprej o operacijah na površju planeta potekala popolna radijska tišina (EMCON3). Veliko se bo špekuliralo, toda sile Luči o operacijah na površju planeta ne bodo sprostile nobene resnične informacije.

Edina stvar, ki jo lahko povem je, do bo Dogodek še vedno vključeval:
- Odstranitev Kriminalne Kabale4
- Popolno razkritje in popolno izpostavo
- Finančno Ponastavitev

Množične aretacije kriminalne kabale se lahko zgodijo, ali pa ne. O Dogodkovnih operacijah boste obveščeni preko javnih medijev v resničnem času, ko se bodo le-te odvijale.

Med tem kritičnim časom planetarne tranzicije je izrednega pomena, da se povežemo z žensko prisotnostjo Boginje in negujemo značilnosti ljubezni, sočutja in nežnosti, da lahko stabiliziramo tranzicijo in nevtraliziramo krutost, ki tako prevladuje na površju planeta. 

Temu bom na blogu posvetil posebno objavo.


Boginja želi Ljubezen in Ljubezen bo.


Objavil Cobra ob 00:12


Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
3 EMCON – v sklopu telekomunikacij je radijska tišina ali omejevanje oddajanj (ang. Emissions Control - EMCON) status, kjer se vse fiksne ali mobilne radijske postaje na določenem območju naprosi, naj iz varnostnih razlogov prenehajo z oddajanjem. Izraz ''radijska oddaja'' lahko vključuje vse, kar je zmožno oddajati radijski signal. Tudi ladja, letalo, vesoljsko plovilo ali skupina prej naštetih lahko ohranjajo radijsko tišino. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_silence.
4 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji