Poročilo o Meditaciji Enotnosti

(Originalno objavo (v slovenščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2017/08/unity-meditation-report.html)

Naša meditacija je bila prelomnica v procesu osvobajanja našega planeta:


O meditaciji je bilo obveščenih nekaj milijonov ljudi, dejansko pa jih je sodelovalo več kot četrt milijona, zato je bila to naša najmočnejša meditacija doslej.


Enotnost in resonanca, ki smo ju dosegli, sta bili neverjetni in to je bil signal Centralni Rasi, da je prebujen del človeške populacije zmožen ohraniti Svetlobo v enotnosti ob trenutku odvijanja Dogodka ter da je sedaj čas, da gre ta planet skozi proces Povzdignjenja1. To pomeni, da se bodo od zdaj naprej energije iz Galaktičnega Centra eksponentno višale, dokler se ne očisti vse teme in dokler se planeta ne osvobodi. 

Med meditacijo se je dokončala kritična masa energetskega omrežja nove Atlantide in od zdaj naprej je to omrežje dovolj močno, da vzdrži energije Dogodka. Od zdaj naprej bodo sile Luči uporabljale energijsko omrežje nove Atlantide za prenašanje aktivacijskih kod za misije v obliki razodevajočih sanj, vtisov in vizij prebujenemu delu človeške populacije.  

Pretvorjene je bilo več kot polovica preostale plazemske anomalije2 entitete Yaldabaoth3 in vrtinca na vzhodni obali ZDA praktično ni več. Sedaj ostajata samo še manjša razdrobljena in razkrajajoča se vrtinca plazemske anomalije v Washingtonu DC in New Yorku. Arhonti so na okulten način uporabljali plazemski vrtinec na vzhodni obali za ščitenje kriminalne kabale4 in sedaj, ko je to kritje skoraj izničeno, bo mnogo dejanj kriminalne kabale, vključno z njihovimi omrežji zlorabljanj otrok, kmalu razkrito splošni populaciji.   

Sile Luči  so bile v zadnjih nekaj mesecih zelo aktivne pri odstranjevanju Črnega Kamna5 in naša Meditacija Enotnosti je priskrbela potrebno energijsko podporo za finalni potisk in sedaj Črnega Kamna skorajda ni več. Kamen bo v enem tednu popolnoma odstranjen in vsa anomalija, ki je vezana nanj, bo odstranjena znotraj enega meseca. Ko so to zgodi, bo RHIC6 trkalnik na Long Islandu izgubil vsakršen pomen za skupino Himera7 in prenehali ga bodo uporabljati. Tako bo trkalnik postal samo še eden izmed mnogih trkalnikov po svetu, ki so človeštvu nezmožni zadajati resne škode.


Vse to je okoli 80 preostalih članov skupine Himera pognalo v paniko. Dve njihovi skupini sta že zapustili Long Island, saj sta čutili, da je njuna lokacija postala preveč razvpita.


Prva skupina se sedaj nahaja tukaj nekje:


Druga skupina tukaj:


In tretja skupina ostaja v klonirnem objektu pod tem laboratorijem:


Glavna ovira, ki se jo mora še vedno odstraniti pred odvijanjem Dogodka, so preostale plazemske bombe s toplet8 delci.

Vaja EARTH EX, ki se jo izvaja danes, Odporu sedaj podaja ekstremno dragocene informacije o tem, kako ohraniti infrastrukturo ob nastopu Dogodka:




V tej vaji na določen način sodelujejo določeni agenti Odpora in to nas bo popeljalo en korak bližje k Dogodku.


Zmaga Luči!


Cobra 15:59


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
2 plazemska anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
3 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.
4 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
5 Črni Kamen – kepa kondenzata težkih top/antitop kvarkov, pripeljana na Zemljo z Rigela leta 1996. Črni Kamen je center primarne anomalije teme in je veliko nevarnejši od bombe s strangelet delci, saj so top kvarki veliko težji od strange kvarkov.
6 Relativistični trkalnik težkih ionov  (ang. Relativistic Heavy Ion Collider - RHIC) – eden izmed samo dveh delujočih trkalnikov težkih ionov in edini vrtilno-polarizirani protonski trkalnik, ki je bil kdajkoli zgrajen. Nahaja se v nacionalnem laboratoriju Brookhaven (BNL) v Uptonu, New York. Uporablja ga mednarodna ekipa raziskovalcev in je edini delujoči trkalnik delcev v ZDA. Z uporabo RHIC-a za zaletavanje ionov, ki potujejo pri relativnih hitrostih, fiziki preučujejo praobliko materije, ki je obstajala v vesolju kmalu po Velikem poku. Z trkom vrtilno-polariziranih protonov se raziskuje vrtilno strukturo protona.   Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Relativistic_Heavy_Ion_Collider.
7 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
8 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

Komentarji