Popotovanje v Odporniško Gibanje

(Izvorni članek (v angleščini) je na voljo na: https://www.luisprada.com/journey_into_the_resistance_movement/)

(Prevedeno s sledečega angleškega članka: https://prepareforchange.net/2016/11/15/journey-into-the-resistance-movement/)


Osrednje telo Odporniškega Gibanja je prispelo na Zemljo decembra 1999 s planeta X s pomočjo teleportacijskih komor. Nastanili so se v podzemnih bazah, ki so bile predhodno izpraznjene v hudih bitkah med Temnimi Silami in ostanki kraljestva Agarte in tako imenovane Organizacije. Organizacija je bila predhodnica Odporniškega Gibanja in je skozi celotno človeško zgodovino bila vodilna sila odpora proti temnim bitjem. Med leti 1975 in 1999, se je njihov glavni poveljniški center nahajal okoli 300 m pod podzemno železnico New Yorka. Ko so bile oslabljene sile Organizacije osvežene s člani Odporniškega gibanja, so skupaj obnovili veliko podzemnih bivališč in prestavili svoj glavni poveljniški center na novo lokacijo.   

Sedaj se večina lokacij Odporniškega Gibanja nahaja pod večjimi mesti na površju planeta med 30 m in 14 km pod zemljo. Večina lokacij se nahaja med 46 m in 457 m pod površjem. Vse njihove lokacije so hermetično zaprte in izolirane od vplivov površja, kot so virusi, prah, onesnažen zrak, mikro/nanočipi... Bivališča so skonstruirana na poseben način v izogib podzemnim strukturam, ki jih je zgradila civilizacija na površju planeta za svoje potrebe, kot so električne inštalacije, vodovodna napeljava, podzemne železnice, rudniški tuneli, vojaške inštalacije, rezervoarji pitne vode, naftovodi in naftne vrtine, znanstveni laboratoriji, inštalacije in vrtine... Nekateri najpomembnejši centri Odporniškega Gibanja se nahajajo pod sledečimi mesti: New Yorkom, Los Angelesom, Salt Lake City-jem, Londonom, Münchnom in Ljubljano. Lokacije, ki so blizu površja, so včasih osvetljene s sončno svetlobo, ki je usmerjena s pomočjo posebnega sistema zrcal. Lokacije, ki so globlje pod površjem, so osvetljene s mehko razpršeno svetlobo, ki žari iz svetlobnih komor, napajanih z brezplačno energijo. Ta bivališča so termično izolirana, saj imajo okoliške kamnine nekaj km po površjem dokaj visoko temperaturo.   

Odporniško Gibanje je sestavljeno iz treh koncentričnih krogov. Notranji krog je sestavljen iz nekaj ducatov članov, ki so vodje Odporniškega Gibanja. Samo tisti, s posebnimi spretnostmi in talenti ter tisti, ki so pripravljeni sprejeti velike odgovornosti, se lahko kvalificirajo za to pozicijo. Osrednji krog je sestavljen iz na sto tisoče članov s posebnimi talenti za načrtovanje, organizacijo, tehnološki razvoj, psihologijo, medicino, zdravljenje, duhovnost, ustvarjalnost, umetnost, glasbo... Zunanji krog predstavljajo vojaške sile. To niso vojaki, kot ji poznamo na površju planeta, ampak izkušeni medplanetarni borci, ki se ne borijo samo s slepo silo, temveč so dosegli tudi višji nivo duhovnega razvoja. Njihov namen je osvoboditi površje Zemlje Temni Sil in pomagati človeštvu izgraditi novo civilizacijo.    


Temne Sile s svojo vojaško premočjo še vedno blokirajo skoraj vse aktivnosti Odporniškega  Gibanja na površju planeta. Odporniško Gibanje ima sredstva za odpravo vseh bolezni in revščine človeštva in uporabili jih bodo, ko bo nad Temnimi Silami dosežena vojaška zmaga. Odporniško Gibanje ima tudi obsežne finančne vire preko 100.000 milijard dolarjev. Ta denarna masa je trenutno blokirana, vendar bo ob zmagi Odporniškega Gibanja uporabljena za dobrobit človeštva. Člani Odporniškega Gibanja denarja ne potrebujejo, saj imajo tehnologijo, ki jim preskrbi vse, kar potrebujejo. Manjše vsote denarja porabljajo za njihove aktivnosti na površju planeta, ki pa še niso tako pogoste. Znotraj Odporniškega Gibanja vsakdo opravlja delo, za katerega je najbolj talentiran. Nihče ni prisiljen delati. Vso delo se opravi iz notranje potrebe po ustvarjanju. Talente se spodbuja in ne zatira, kot se to dela na površju planeta. Umetniki lahko ustvarijo novo glasbo ali se odrežejo pri ustvarjanju nove slike ali skulpture. V osrednjem krogu Odporniškega gibanja se nahajajo posebni muzeji z umetniškimi deli iz Atlantide in drugih visokih kultur, še posebno grško-rimske kulture, ki služijo kot vir navdiha. V Odporniškem Gibanju ima vsakdo dostop do pomembnih informacij, ki jih prenaša plejadsko informacijsko omrežje. Osnovna celica družbe ni družina, kot jo imamo na površju, ampak dušna družina, kjer se ljudje družijo glede na povezave, ki jih imajo. Njihova razmerja so veliko bolj odprta, dovoljeno je izražanje čustvenih in seksualnih energij. Ne glede na vse, njihova razmerja niso še popolnoma harmonična, saj si Odporniško Gibanje še ni popolnoma opomoglo od hudih bitk s Temnimi Silami izpred nekaj let nazaj.  

Odporniško gibanje ima zelo razvito znanost in tehnologijo. Odporniško Gibanje aktivno sodeluje z Galaktično Konfederacijo, ki ima svoja oporišča po vsem Osončju. Za daljše transporte uporabljajo teleportacijske komore, še posebno za potovanja v smeri asteroidnega pasu in planeta X. Odporniško gibanje uporablja materializacijske komore za materializacijo česarkoli potrebujejo iz eterične substance. S temi komorami izdelujejo stroje, opremo, predmete za vsakodnevno uporabo in hrano. Nekateri ljudje dajejo prednost tradicionalni pripravi hrane, z gojenjem rastlin in kuhanjem. Glavni vir energije Odporniškega gibanja so komore brezplačne energije in le-te ustvarjajo fizično energijo iz eterične substance. To tehnologijo so nedavno zamenjali s tahionsko1 energijo, ki ne bazira na elektromagnetnem sevanju in je čisti vir energije svetlobe. S tahionskimi sprejemniki je možno fizično materijo napojiti s tahioni, zato da postane oddajnik čiste svetlobe. Ta proces se imenuje tahionizacija. S tem procesom ustvarijo čudovite osvežilne napitke in jih spremenijo v eliksirje življenja, ki pomladi celice njihovih teles. Tehnologija kloniranja je izpopolnjena do perfekcije in z njeno pomočjo, si lahko vsakdo izbere fizično telo po svojem okusu. Ljudje nimajo težav z zdravjem, razen z občasnimi simptomi, ki izvirajo iz čustev. Morebitne težave z notranjimi organi niso odpravljene z operacijami, ampak s posebnimi materializacijskimi komorami. Njihovi biotehnologi so razvili tako imenovano biokožo, ki lahko pomaga pozdraviti kakršnekoli fizične rane v nekaj trenutkih. Z uporabo nanotehnologije so ustvarili miniaturne robote za odstranjevanje virusov in škodljivih biočipov. Njihovi računalniški programerji so vdrli v glavni računalnik Temnih Sil. Ta računalnik vsebuje program, ki nadzoruje miselne procese človeštva preko omrežja mikrobiočipov, ki so vsajeni v možgane vsakega živečega človeka na površju planeta. Dober primer tega programa je prikazan v filmu Matrica2. Ko bo program glavnega računalnika popolnoma onesposobljen, se bo omrežje biočipov začelo sesuvati in ljudje se bodo osupli zavedali, da so leta psihološko živeli v virtualnem svetu brez kakršnegakoli resničnega stika s samimi seboj ali z naravo in vesoljem. Kdaj ste nazadnje opazovali sončni zahod?  

Atlantidsko Omrežje Odporniškemu Gibanju nudi duhovno vodenje. Atlantidsko omrežje tudi sestavljajo trije krogi. Notranji krog predstavlja nekaj ducatov svečenikov iz Atlantide, ki so se pred 25.000 leti umaknili s površja. Še vedno imajo ista fizična telesa, saj so dosegli nesmrtnost. Ves ta čas so bili popolnoma izolirani, brez kakršnegakoli stika s površjem zato, da bi ohranili čistost svoje zavesti. Oni so zadnji nespremenjen ostanek Atlantide. Skupaj živijo na specifični energijski točki v Himalaji in so na poseben način povezani z Veliko Belo Bratovščino Mojstrov Modrosti3 in Gospodarjem Sveta, bitjem po imenu Sanat Kumara. Njihov namen je biti posredniki med svetom Mojstrov Modrosti in nepovzdignjenimi4 človeškimi bitji.


Osrednji krog Atlantidskega Omrežja sestavlja nekaj sto bitij, ki ima stik samo z notranjim krogom in Galaktično Konfederacijo. Njihov namen je ohraniti zapuščino Atlantide.  Zunanji krog je sestavljen iz nekaj tisoč članov, ki imajo fizične stike z odporniškim Gibanjem in jim nudijo duhovno vodenje v obliki šole misterijev, ki je neposreden naslednik šol misterijev stare Atlantide.  Včasih vplivajo tudi na površje planeta, kamor pošiljajo duhovne vtise tistim ljudem, ki so dovzetni za duhovno vodenje z višje mentalne ravni. V preteklosti, so bili nekateri visoko razviti posamezniki s površja planeta sprejeti v osrednji in zunanji krog atlantidskega omrežja. Nekateri izmed njih so se že povzdignili, nekateri so zapustili Zemljo, nekateri so še zmeraj del Atlantidskega Omrežja. Podzemne palače atlantidskega omrežja so čudovite, okrašene s kristali, obdane s slapovi in tekočo vodo. Zapuščina Atlantide v kristalnih templjih atlantidskega omrežja čaka na dan, ko se bo na površju planeta vzpostavil pravičen svet Nove Atlantide...


-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:
1 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.
2 Matrica (ang. The Matrix) – Futuristični film iz leta 1999. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Matrica
3 Mojstri Modrosti – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja.
Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.


Komentarji