Sveže novice o situaciji

Torek, 10. 10. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/10/situation-update.html)

Kot je bilo že rečeno pred nekaj meseci, se stvari od konca septembra naprej zelo pospešujejo.

Prvič, fizični biočipi so bili odstranjeni in vse, kar je ostalo na teh mestih v telesu, je mrtvo, neaktivno vezje biočipa. Ti ostanki biočipa so prav tako šibke točke, skozi katere lahko Prežalec manifestira popačena kvantna nihanja in nepravilno plazmo, ustvarjeno iz subkvantnega neprostora.

Prežalec prav tako izžareva anomalijo iz subkvantnega neprostora skozi kvantne fluktuacije in te izkrivljajo elementarno esenco okoli površja planeta na plazemski, eterični, astralni in mentalni ravni. Prežalec lahko nato usmerja in manipulira to elementarno esenco, da vpliva na človeštvo na površju planeta s povečevanjem ali zmanjševanjem količine kvantnih nihanj na različnih lokacijah v tej elementarni esenci.

O Prežalcu je bilo sproščenih več informacij. Prežalec je pravzaprav konglomerat vseh bitij, ki so bila projicirana v subkvantni neprostor z izjemno močnimi tehnologijami v vseh prejšnjih kozmičnih ciklih. Prva taka projekcija se je zgodila na začetku časa v prvem kozmičnem ciklu, ko se je Izvor zavedel, da obstaja nekaj tako čudnega, kot je primarna anomalija1. Nato se je Izvor odločil projicirati del sebe v to anomalijo, da bi jo razumel in razrešil in ta projicirani del je postal ujet v subkvantno anomalijo in postal prvi, prvobitni Prežalec, v naslednjih kozmičnih ciklih pa je sledilo še več Prežalcev:

http://www.thenewearth.org/returnoflight.html

Pravzaprav se je zaradi tega del Izvora obrnil proti sebi in tako se je rodila dualnost. Primarna anomalija s Prežalcem je bila tako močna, da je do neke mere ugrabila antahkarano2 vse od fizične ravni do najvišje dimenzije (do določene mere) in celo povzdignjena bitja niso mogla videti, kaj se v resnici dogaja v nepravilnem vesolju. Skozi kozmične cikle je Izvor spoznaval anomalijo in reševal njene dele, dokler pred kratkim ni prišel čas za zaključek dualnosti preko prehoda 11:11:

https://www.amazon.com/11-Inside-Doorway-Solara/dp/1878246054/ref=sr_1_1?keywords=11+11+solara&qid=1696964351&sr=8-1

Zelo kmalu se bo odprl še močnejši prehod, ki bo vodil do dokončne odstranitve teme iz vesolja in tudi do dokončne osvoboditve tega planeta. Vsi podatki o tem prehodu morajo biti za zdaj zastrti, razen tega namiga:

https://jfsdigital.org/articles-and-essays/vol-26-no-1-september-2021/special-relativity-theory-expands-the-futures-cones-conceptualisation-of-the-futures-and-the-pasts/

Od septembra naprej, ta prihajajoči prehod že pošilja časovno-obratne zanke skozi Minkowskov prostor-čas, zato so se dogodki in situacije začeli pospeševati.

Najprej so temne sile prestopile določeno rdečo črto in kot odgovor na to je Odpor začel ukrepati. Kaj počnejo, mora zaenkrat žal ostati tajno, a upam, da bom lahko to kmalu razkril.

Naj samo povem, da so temne sile s svojimi kolektivnimi dejanji prekršile kritično maso načel Galaktičnega kodeksa in pravno gledano imajo sile Luči zeleno luč za intervencijo na površje planeta, ne glede na lokalne zakone, ki jih človeštvo na površju planeta tako ali tako ne spoštuje.

Prvi korak tega postopka intervencije na površje planeta je bila odstranitev vseh tistih posameznikov sil Luči, ki so nosili preveč vojnih travm ali strahu, da bi smiselno prispevali k procesu osvoboditve. Čas neskončnih razprav Galaktičnega sveta je mimo. Vsa ta ranjena in boječa bitja so bila odpeljana na lokacije izven tega Osončja, kjer bodo prejela prepotrebno ozdravitev. Kasneje se morda spet pridružijo osvobodilnim silam, če bodo tega sposobna ali voljna. Približno 80% vseh članov zvezdnih ras je bilo odpeljanih iz Sončnega sistema, skupaj s približno 40% Odpora, a preostala bitja imajo veliko manj strahu in so pripravljena ukrepati.

Sv. Germain je dobil poveljstvo nad vsemi podzemnimi in površinskimi operacijami in vse sile Luči, vključno z Odporom ter plejadsko, sirijsko, andromedsko, arktursko in floto centralne rase, so zdaj pod njegovim poveljstvom glede planetarnih operacij. Aštar je dobil poveljstvo nad vsemi bližnje-vesoljskimi in vesoljskimi operacijami.

Začelo se je

Sv. Germain je silam Luči ukazal, naj začnejo takoj ukrepati in 5. oktobra je Odpor očistil veliko večino lokacij zlorabe otrok v kleteh pod gradovi Črnih rodbin in tako rešil veliko otrok.

Črne rodbine so to videle kot vdor v njihovo zasebno lastnino in prvič v svojem obstoju so se zbali za lastna življenja.

Kot odgovor je družina Pallavicini izdala ukaz za aktivacijo načrta Pogube33 ali karkoli je še ostalo od njega, saj je bila moč Pogube33 v zadnjem desetletju močno zmanjšana preko aktivnosti Odpora:

http://web.archive.org/web/20180414063832/https://ahuwahzeus583992924.wordpress.com/2018/01/31/pallavicini-crime-syndicate/

Naj vam osvežim spomin o načrtu Pogube33 iz ene izmed svojih preteklih objav:

Fizični in ne-fizični Arhonti imajo za preprečevanje odvijanja masovnih aretacij načrt s tajnim imenom Doom33 (Poguba33, o.p.). Po načrtu bi ob pričetku masovnih aretacij ne-fizični Arhonti preko okultnih ritualov poslali signal najvišjim fizičnih Arhontom znotraj SMOM (Malteški Vitezi) in Prostozidarjev 33. stopnje. Ti ljudje bi nato dali naprej ukaze preko svojih povezav v vojski ter obveščevalnih agencijah in tako ustvarili toliko uničenja in pustošenja, kolikor bi le lahko. Ta načrt se sklada s prerokbami armagedona, ki so med najvišjimi fizičnimi Arhonti visoko cenjene. Oni bi naredili vse, da bi se te prerokbe uresničile. Teh načrtov se ni potrebno bati, saj imajo sile Luči podrobne načrte, ki preprečujejo, da bi se večino tega kdajkoli sploh zgodilo. (https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html)

Po navedbah virov je trenutno vojno v Izraelu načrtoval ta tip, s povezavami tako v izraelskih visokih političnih krogih kot tudi z visokimi povezavami v Hamasu, Izrael pa je zavestno dovolil, da pride do vdora Hamasa:

https://www.israelhayom.com/2018/03/19/italian-imam-heads-to-jerusalem-for-anti-semitism-conference/

https://www.israelnationalnews.com/news/195414

Cilj črnih rodbin je čim bolj razširiti izraelski konflikt v upanju, da se ustvari tretja svetovna vojna v skladu s prerokbami o harmagedonu:

https://en.wikipedia.org/wiki/Armageddon

https://www.jw.org/en/bible-teachings/questions/battle-of-armageddon/

Sile Luči delajo vse, kar je v njihovi moči, da omejijo konflikt in preprečijo, da bi se razširil izven meja Izraela. Zato je izredno pomembno, da čim več ljudi nadaljuje z meditacijo za mir v Izraelu na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2023/10/nujna-meditacija-za-mir-v-izraelu-na.html

Odpor je ta konflikt uporabil kot krinko, da je lahko končno začel nekaj operacij na površju planeta. Zdaj s površja aktivno odstranjuje skalarno in usmerjeno energijsko orožje.

7. oktobra je Hamas začel vdor na izraelsko ozemlje in napadel številne obiskovalce zabave v bližini kibuca Urim:

https://www.jpost.com/israel-news/defense-news/article-762057

Člani Odpora so kaos te bitke uporabili kot krinko in zmogli delno onesposobiti nekatere skalarne in obveščevalne sisteme v vojaški bazi Urim le nekaj kilometrov stran:

https://en.wikipedia.org/wiki/Urim_SIGINT_Base

Na spodnji karti je baza Urim označena z rdečim križem:

Operacije Odpora na površju planeta za razorožitev skalarnega in usmerjenega energijskega orožja, ki nadleguje veliko preveč delavcev Luči, se bodo nadaljevale. Če ste tako vodeni, lahko njihova dejanja energijsko podprete s sledečo mediacijo:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2023/08/meditacija-za-nevtralizacijo-5g-in.html

2. oktobra je nekdo z dostopom do podatkov na zelo visoki ravni in naprednim razumevanjem operacij v ozadju dogajanj, začel objavljati kodirana sporočila na spletni strani US debt clock (ura državnega dolga, o.p.).

Sporočilo z dne 2. oktobra citira Mateja 21:12:

https://www.soulask.com/ominous-message-on-the-us-national-debt-clock-website-follows-a-series-of-strange-signals-around-the-world/

Sporočilo z dne 8. oktobra citira Razodetje:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/the-debt-clock-is-now-quoting-verses-from-revelation

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 13:56



-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------



Opombe prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Antahkarana - koncept v hindujski filozofiji, ki se nanaša na celoto uma, vključno z zmožnostjo razmišljanja, občutkom jaza in zmožnostjo razlikovanja. Antaḥ pomeni 'notranji' in karaṇa pomeni 'instrument' ali 'funkcija', zato lahko besedo Antaḥkaraṇa razumemo kot 'notranji organ', 'notranje funkcije' ali 'notranji instrument'. Nanaša se tudi na štiri funkcije uma, in sicer na manas (um ali nižji um), budi (intelekt ali višji um), čita (spomin ali zavest) in ahamkara (ego ali tvorec jaza). ). Antaḥkaraṇa se imenuje tudi povezava med srednjim in višjim umom, reinkarnirani del uma. Antaḥkaraṇo lahko interpretiramo tudi kot energijski kanal, ki predstavlja most med fizičnimi možgani in dušo. Razvijamo ga z meditacijo in tako, da smo nesebično na voljo ostalim. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Antahkarana.

3 prostor-čas Minkowskega  (prostor Minkowskega ali četverni prostor) - štirirazsežni psevdoevklidski prostor v fiziki in matematiki z metrično signaturo (1, 3), ki ga je leta 1908 uvedel Hermann Minkowski za značilnost geometrijske predstavitve prostor-časa Einstenove posebne teorije relativnosti. V prostoru Minkowskega so tri običajne razsežnosti kombinirane z eno časovno razsežnostjo in predstavljajo prostor-čas. V teoretični fiziki se prostor Minkowskega velikokrat primerja z evklidskim prostorom. Evklidski prostor ima le prostorske razsežnosti, prostor Minkowskega pa ima še eno časovno razsežnost. Grupa simetrij evklidskega prostora je tako evklidska grupa, prostora Minkowskega pa Poincaréjeva grupa. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Prostor_Minkowskega in https://en.wikipedia.org/wiki/Minkowski_space.

Komentarji