Intervju s Cobro o tahionskih komorah

Prepis intervjuja v angleščini je bil izvorno objavljen na: https://tachyonetvie.blogspot.com/2022/01/cobra-interview-sur-les-chambres.html

Prepis intervjuja v angleščini je prav tako na voljo na: https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-chamber-tachyons/

Posnetek intervjuja je tukaj:



Sledi prepis intervjuja:

Rhona:

Čudovito, hvala da ste pristali na ta intervju o tahionskih1 komorah, katerega namen je, da nam pomaga razumeti našo zgodovino v zvezi s tahionsko energijo in tahionskimi komorami ter razširiti naše razumevanje energijskega zdravljenja s tahionsko komoro za vse varuhe (tahionskih komor, o.p.) in ljudi, ki prihajajo na seanse (tahionskega) zdravljenja. Intervju je razdeljen na dva dela, na zgodovino in ozadje ter na spoznavanje samega načina delovanja zdravljenja. Je to v redu?

Cobra:

Ja, to je v redu.

Rhona:

Čudovito. Torej, da najprej postavimo temelje, ali lahko obrazložite, kaj je tahionska energija, od kod prihaja in kakšna je njena vloga?

Cobra:

Ok, tahionska energija prihaja neposredno iz Izvora. Tahioni so bili prvi delci, ki so nastali ob nastanku tega vesolja. Ravno to je razlog, zakaj so ti delci naša neposredna povezava z Izvorom. Tahioni so delci, ki potujejo hitreje od svetlobe in nas tako povezujejo z višjimi dimenzijami.

Rhona:

V redu. Menimo, da je tahionske komore mogoče najti v različnih galaktičnih civilizacijah v vesolju. Kaj je namen teh tahionskih komor?

Cobra:

Mislite galaktične tahionske komore?

Rhona:

Da, da, Da.

Cobra:

Ok, komore, ki jih imajo nekatere zelo napredne rase, so veliko bolj napredne od teh, ki jih imamo tukaj na tem planetu in tiste komore lahko izvajajo skoraj čudežne ozdravitve: zmorejo spremeniti materijo, jo uskladiti s popolnimi arhetipi; obstajajo torej zelo napredne tehnologije, ki bodo v nekem trenutku po Dogodku pripeljane na ta planet.

Rhona:

V redu. Ali so na Zemlji obstajale tahionske komore pred vpeljavo karantene pred 26.000 leti?

Cobra:

Seveda, v obdobju Atlantide so na planetu Zemlja obstajale tahionske komore.

Rhona:

Ok, v redu. Piramide so odkrili po vsem svetu, ne le v Egiptu. Ali obstaja povezava med piramidami in tahionskimi komorami?

Cobra:

Seveda obstaja določena povezava, saj je piramidna oblika struktura svete geometrije, ki ima zelo zanimive zmogljivosti. To je en vidik tehnologije, ki lahko pomaga pri izkoriščanju energije tahionov.

Rhona:

Ok, ko smo že pri piramidah, kakšna je razlika med iniciacijsko komoro in tahionsko komoro?

Cobra:

Iniciacijska komora - namen iniciacijske komore je ustvariti kvantni preskok v zavesti in to zmorejo nekatere napredne tahionske komore. Toda te komore niso na voljo na planetu Zemlja, tudi iz varnostnih razlogov, ker človeška bitja na tej točki niso sposobna... niso še pripravljena upravljati tako napredne tehnologije, ker niso dovolj duhovno čista za kaj takšnega.

Rhona:

V redu, ja, ja, ok. Koprena2 matrice absorbira veliko tahionske energije, brez te koprene bi se vsi kopali v tahionih. Kakšne spremembe bodo nastopile za vse nas, ko koprene ne bo več?

Cobra:

Ok, ko koprene ne bo več, bo tahionska energija prepojila človeška telesa in povrnila zdravje, pa tudi povrnila čustveno in duševno harmonijo populaciji na površju planeta. To je torej tisto, kar lahko pričakujemo po Dogodku.

Rhona:

V redu. Kakšna bo vloga tahionskih komor ob trenutku Dogodka?

Cobra:

Ok, tahionske komore, ki smo jih namestili na površju planeta, bodo prevajale zelo močne energije in bodo dejansko ozemljile veliko tahionske energije za ves planet. To bo pomagalo stabilizirati omrežje, zato da ob trenutku Dogodka ne bo velikih potresov ali drastičnih kataklizem.

Rhona:

Dobro, dobro. Ker smo zdaj še vedno v karanteni, tahionske komore še vedno ne obratujejo s svojim največjim potencialom. Ali nam lahko poveste več o posodobitvi ali spremembah tahionskih komor po Dogodku? Ali bodo obratovale v polni meri?

Cobra:

Najprej jih bodo energetsko nadgradili, čez nekaj časa pa bodo plejadske ekipe lastnikom tahionskih komor dale navodila, kako nadgraditi komore, v določenem trenutku po Dogodku pa bodo prejele tudi tehnološke nadgradnje.

Rhona:

V redu, hvala. Hvala za prvi del. Preidimo torej na naslednji del, ki je nekoliko daljši – kako delujejo seanse (tahionskega zdravljenja, o.p.). Vsaka tahionska komora, ki jo aktivirate, je kvantno povezana s črvino3, ki je ustvarjena s tahioniziranim kristalom, ki kroži na raziskovalnem satelitu Genesis II na ravni koprene, tako pa nastane prehod za tahionsko energijo.  Črvino zaznamujeta dve skrajni točki: ena izmed njih je tahionska komora, vsi pa se sprašujemo, kje je druga skrajna točka, prosim?

Cobra:

Ok, ena točka je v tahionski komori, druga točka pa je na vesoljski postaji Genesis II, ki kroži onkraj koprene. Ta črvina torej povezuje izvor tahionov v kristalu na krovu Genesis II s tahionsko komoro (na površju planeta, o.p.).

Rhona:

V redu. Ali nam lahko poveste malo več o tem, kako to deluje? Ta povezava?

Cobra:

Deluje preko kvantnega prepletanja. Tako so tahioni, ki so na satelitu Genesis II, kvantno prepleteni s tahioni, ki so v tahionski komori (na površju planeta, o.p.) in to ustvari določeno povezavo, preko katere lahko tahioni prosto potujejo ne glede na kopreno.

Rhona:

V redu. Radi bi izvedeli malce več tudi o galaktičnih ekipah, ki upravljajo s tahionskimi komorami. Kakšna je funkcija Plejadčanov med seansami v tahionskih komorah?

Cobra:

Ok, vsaka tahionska komora ima plejadsko ekipo, posvečeno tej komori in medtem ko v komori poteka zdravilna seansa, ti Pleajdčani asistirajo z zdravilnimi energijami in uravnovešajo energije s pomočjo njihovih lastnih kvantnih tehnologij. V tahionsko komoro projicirajo skozi črvino določene energije in pomagajo pri procesu zdravljenja, ki poteka v komori.

Rhona:

V redu. Ali lahko seanso v tahionski komori spremljajo tudi kakšna druga bitja?

Cobra:

Da, včasih sodelujejo tudi druge rase, kot so Sirijčani ali pozitivni Andromedčani; velikokrat so prisotna tudi angelska bitja, ki pomagajo pri procesu zdravljenja.

Rhona:

V redu. Ali obstajajo bitja, ki skrbijo za tahionsko komoro izven matrice?

Cobra:

Nahajajo se izven matrice in projicirajo energije v matrico.

Rhona:

V redu. Nekateri ljudje med seansami vidijo in občutijo bitja, ki delajo na njih in imajo lahko bolečo, precej bolečo čutno zaznavo, kot je fizično premikanje telesa. Ali lahko razložite, kako to počnejo?

Cobra:

Ok, zdravilne ekipe pošiljajo močne energije skozi telo ter energijsko polje in to včasih povzroči proces razstrupljanja, ki je lahko rahlo boleč, ker toksini zapuščajo telo, potem pa lahko pride do močnega zdravljenja. Torej včasih lahko doživite precej intenzivno izkušnjo, medtem ko ležite v komori, ne vedno, ampak včasih je to lahko precej intenzivno.

Rhona:

Ja, ja. Z aktivacijo tahionske komore se ustvari vrtinec in angelsko bitje se zasidra na lokacijo tahionske komore. Kakšna je vloga tega angelskega bitja?

Cobra:

To angelsko bitje je dejanski varuh in skrbnik energij vrtinca komore. Upravlja z energijami, ki tečejo skozi tahionsko komoro in skrbi, da se vse dogaja čim bolj harmonično in pozitivno.

Rhona:

V redu. Rečemo lahko, da imajo tahionske komore dve glavni funkciji, pravzaprav se ustvarjeni energetski kanal nikoli ne ustavi. Tako imamo na voljo energijsko zdravljenje za osebo in delovanje, ki vpliva tudi na planet. Ali nam lahko poveste več o delovanju za planet, za omrežje Svetlobe?

Cobra:

Ok, kadarkoli poteka aktivna seansa zdravljenja, energije tečejo predvsem za osebo, ki se zdravi. Ko pa ni zdravilnih seans, komora deluje kot energetski prevodnik za energije, ki tečejo neposredno v planetarno energijsko omrežje in pomagajo pri stabilizaciji in usklajevanju energetskega omrežja, karkoli je v danem trenutku potrebno.

Rhona:

V redu, hvala. Poleg tega ima komora energijski polmer okoli 30 do 40 kilometrov. Kaj se na tem področju dogaja s sosedi?

Cobra:

To je velikost energijskega vrtinca okoli komore in znotraj tega energijskega vrtinca je močna energija, ki vse harmonizira in čisti.

Rhona:

V redu, dobro za sosede. Pojdimo sedaj k energijskemu zdravljenju za ljudi. Zdravljenje se začne, ko se oseba uleže pod piramido. Obstaja veliko dejavnikov, ki pridejo v poštev med seanso v tahionski komori, na primer naše čustveno stanje v tistem trenutku ali svobodna volja oz. zavest, če se lahko prepustimo; tudi astralne povezave in tako naprej in tako dalje. Tahioni v splošnem ne zdravijo, njihov cilj je nuditi energijo, ki jo telo potrebuje, da se pozdravi samo. Tahionska energija je preprosto naravni katalizator za ta proces samozdravljenja. Lahko bi pa rekli, da na nas ne deluje tahionska energija, temveč energija našega lastnega telesa, ki se uskladi z informacijo naše prvotne esence, ki se nahaja v tahionski energiji. Naša energetska telesa so dinamizirana s to tahionsko energijo in naša stopnja vibracij se znatno poveča, zato da se omogoči pretvorbo nizkih frekvenc z informacijo naše frekvence izvora. Delo se nadaljuje še tri ali štiri dni po seansi, ko se naša stopnja vibracije v tem obdobju postopoma zmanjša. Kaj menite o tem poenostavljenem opisu?

Cobra:

Uporabiti morate lastno vodstvo, če je to res ali ne. Morate iti vase in začutiti svojo povezavo z Izvorom in preveriti, ali je to res.

Rhona:

V redu. Ali lahko razložite, kaj je izvorna esenca?

Cobra:

Ne morem pojasniti tega, ker je to izraz, ki ga ne uporabljam, zato ne vem, kaj je avtor mislil s tem.

Rhona:

Ah, kateri izraz torej uporabljate?

Cobra:

Za kaj?

Rhona:

Da se vrnete k svojemu izvoru, temu kar ste?

Cobra:

Vaš višji jaz, vaša duša, mislim...

Rhona:

Vaš višji jaz, ok.

Cobra:

To je bilo že tolikokrat razloženo, mislim, da na to vprašanje ni treba odgovoriti.

Rhona:

V redu. Nekateri ljudje menijo, da se delo začne že tri ali štiri dni pred seanso, celo tri ali... Imela sem celo ljudi, ki so rekli, da še prej od tega. Ali lahko razložite, zakaj imajo občutek, da se delo začne že pred seanso?

Cobra:

Ok, takoj, ko se oseba odločiti obiskati komoro za seanso zdravljenja, ekipe Svetlobe že začnejo z delom, da pripravijo osebo na seanso zdravljenja in da pripravijo komoro, da dobi pravo kombinacijo energij za seanso zdravljenja.

Rhona:

V redu, v redu. Torej, če govorimo o različnih energijskih telesih v skladu z vašim diagramom, s sedmimi ravnmi stvarstva, od katerih je vsaka razdeljena na sedem podravnin, to je 49 podravni od najgostejše fizične ravni do najvišje božanske ravni; če to razdelimo na dva dela, obstaja prvi nižji del od najgostejše fizične ravni do nižje mentalne ravni, kjer se lahko negativnost pritrdi pod vplivom in regulacijo nadzornikov matrice in drugi višji del od višje mentalne ravni do Božanske ravni, kjer smo na najsvetlejših ravneh, koder se nobena negativnost ne more pritrditi. Ali se strinjate s to razliko med nižjimi ravninami, ki jih lahko manipulirajo temne sile in višjimi ravninami, ki jih ne morejo?

Cobra:

Da, strinjam se.

Rhona:

Čudovito. Ali lahko razložite energijsko delo tahionske komore za nižje ravni?

Cobra:

Ok, tahioni tečejo skozi nižje ravni: skozi fizično telo, skozi eterično telo, skozi astralno telo, skozi mentalno telo in vse harmonizirajo ter uskladijo. Tahioni zmanjšajo količino primarne anomalije4 in povečajo količino svetlobe v teh telesih.

Rhona:

In za višje ravni?

Cobra:

Pravzaprav tečejo tudi skozi ta višja telesa, skozi dušno telo in skozi višja telesa ter skozi višje dimenzije dušne esence in tudi tam povečajo količino Svetlobe in dejansko okrepijo povezavo med dušo in osebnostjo.

Rhona:

V redu. Ali lahko razložite, kako tahionska energija deluje s trikotnikom ega, Atmo, Buddhijem in Manasom?  

Cobra:

Ok, tahioni pravzaprav aktivirajo trajne atome na teh višjih ravneh in z aktiviranjem trajnih atomov povečajo nekaj, kar bi opisal kot žarek Povzdignjenja5, manifestirajo več energije Božanske volje za povzdignjenje. Tako dejansko pospešijo proces povzdignjenja.

Rhona:

V redu. Kako torej negativni spomini iz naših preteklih življenj vplivajo na naša energijska telesa zdaj, ko živimo v matrici?

Cobra:

Ok, vsak spomin, vsak dogodek, ki ni bil popolnoma očiščen, ustvari energijski odtis v energijskih telesih in nekateri izmed teh odtisov se med inkarnacijami ne očistijo in se prenesejo v naslednjo inkarnacijo. Medtem, ko živimo tukaj v tej inkarnaciji, so zdaj nekateri izmed teh odtisov še vedno tukaj. En del procesa zdravljenja v (tahionski) komori je čiščenje teh odtisov.

Rhona:

V redu, ja, to je... torej, s kolektivnega vidika, vsi ljudje, ki hodijo na seanse tahionskih komor, oddajajo tahionsko energijo v svojo okolico in v kolektivno zavest. Ali nam lahko razložite ta proces?

Cobra:

To je zelo preprosto: ljudje, ki so bili v komori, prejmejo določeno količino tahionske energije in določen delež te tahionske energije začno oddajati v svojo okolico.

Rhona:

V redu, da. Kakšno energijsko delo se opravi med dvema osebama, ki gresta skupaj na seanso? Na primer, starš in otrok ali par ali prijatelja?

Cobra:

Ok, njuno energijsko polje se harmonizira in pričakujemo lahko, da tudi njun odnos postane bolj usklajen.

Rhona:

V redu. Torej to je pozitivno.

Cobra:

Da.

Rhona:

Kako lahko tahionska komora duši osebe, ki je pravkar umrla, pomaga priti do drugih ravni? V komoro dajemo samo fotografije ljudi in na žalost, dokler še obstaja karantena, dajanje slike pokojnika v komoro ne pripelje pokojnika iz matrice. Ali se strinjate s tem?

Cobra:

Ok, pravzaprav to lahko pomaga pri tem prehodu pokojne osebe v Svetlobo. Osebi ne bo uspelo popolnoma prebegniti iz matrice, lahko pa pobegne pred tem, da bi jo temne sile ujele na eterični ravni in nižji astralni ravni. To lahko pomaga osebi, da pride v območje, kjer je na astralni ravni razmeroma mirno in spokojno okolje.

Rhona:

V redu. Ali nam lahko poveste o koristih tega za seanse za nosečnico in otroka?

Cobra:

Da, pravzaprav to lahko pomaga materi olajšati proces nosečnosti in lahko pomaga tudi otroku, da se bolj harmonično zasidra v fizično telo.

Rhona:

V redu. Tako lahko pomaga pri porodu?

Cobra:

Da, pri celotnemu procesu.

Rhona:

Čudovito. Zakaj je otrokom od malih nog pa do 12. leta koristno hoditi na seanse v tahionsko komoro?

Cobra:

Ok, pri vsaki starosti se lahko pojavijo določeni izzivi, določeni razvojni izzivi in ​​tahionska komora pomaga zmanjšati te izzive in harmonizirati proces.

Rhona:

Ok. Priporočili ste od tri do šest seans, kako delo napreduje med potekom seans?

Cobra:

Ok, to je le splošno priporočilo, ker ni praktično, da bi od ljudi pričakovali, da bi hodili na vedno več in več seans, razen v določenih primerih. Toda rekel bi, da če na seanse hodite redno, vam lahko tahionska komora nudi daljše dolgoročne učinke.

Rhona:

In v mesecih, ki bi sledili?

Cobra:

Enako.

Rhona:

Enako, v redu. Tahionska komora ni čarobna palica ali tobogan. Lahko komentirate dejstvo, da je pri tem pomembno zavestno delovati na vsakodnevni ravni?

Cobra:

Ok, tahionska komora je le orodje, ki vam lahko pomaga pri vašem lastnem procesu, vendar je vaša lastna odločitev še vedno ključna. Torej, če ne sodelujete aktivno pri procesu zdravljenja česarkoli vam že komora pomaga zdraviti, lahko to ovirate s svojimi dejanji in odločitvami. Torej, če delate skupaj s komoro, ima lahko to precej drastične, precej čarobne rezultate, če pa delujete proti zdravilni energiji komore, boste te rezultate porušili.

Rhona:

V redu. Nekateri ljudje med sejo ne čutijo ničesar. Kako jim lahko zagotovite, da delo vseeno poteka?

Cobra:

Ok, ni nujno, da morate karkoli čutiti med delovanjem komore, včasih delo poteka na podzavestni ravni, včasih na celični ravni. Ne daje vedno vidnih učinkov, a če komoro uporabljate dovolj dolgo, boste zagotovo opazili razliko, opazili spremembo.

Rhona:

In kakšen nasvet lahko date, da bi kar najbolje izkoristili seanso?

Cobra:

Prvič, ne imejte nikakršnih pričakovanj ali vnaprej oblikovanih idej o tem, kako naj bi seansa izgledala, samo bodite odprti in sproščeni, kolikor je mogoče in se preprosto prepustite procesu.

Rhona:

Ja. In v kontekstu karantene, v kateri se še vedno nahajamo, ali je možno, da naša subtilna telesa prečkajo kopreno med seanso v tahionski komori?

Cobra:

Pravzaprav je to možno. Lahko imate izventelesno projekcijo v matične ladje. Nekateri ljudje so to doživeli, ker ustvarimo določen, jaz bi rekel kvantni prenos med komoro in matičnimi ladjami, ki so nad nami in določene stvari se lahko zgodijo.

Rhona:

V redu. Pred kratkim smo videli eksplozijo v številu tahionskih komor v Franciji. Ali v zvezi s tem obstaja povezava s ključno vlogo Francije pri globalni osvoboditvi?

Cobra:

Seveda. S Francijo se opravlja veliko energetskega dela, še posebej s pariškim vrtincem Boginje in to je seveda vodilo k zelo močnemu zanimanju za tahionske komore v Franciji, ker je Francija ena izmed nekaj ključnih držav pri procesu planetarne osvoboditve.

Rhona:

V redu, super. Če pogledamo trenutno situacijo z virusom COVID, ali lahko tretmaji v tahionski komori preoblikujejo informacije z informacijske RNK (mRNA) v cepivu in odpravijo toksičnost spojin v cepivu?

Cobra:

Rekel bi, da tahionske komore zmanjšajo škodljive stranske učinke vsega, kar se zgodi človeškemu telesu. Ne spremeni sicer kemične sestave telesa, toda tahionska energija harmonizira pretok energije skozi telo, harmonizira sistem čaker, harmonizira imunski sistem, ki se potem čim bolj učinkovito spopade s celotno situacijo.

Rhona:

V redu. Cepivo človeka energetsko blokira, cepiva namreč vplivajo na povezavo med višjim jazom in človeško osebnostjo. Kako lahko tahionska komora pomaga pri tej težavi?

Cobra:

Ok, ničesar ni, kar bi lahko zares prekinilo vašo povezavo z vašim višjim jazom, brez povezave z vašim višjim jazom bi umrli. Torej, vedno obstaja določena mera povezave in tahionska komora preprosto razširi to povezavo, vas uskladi s to povezavo.

Rhona:

V redu. Ali imate čas še za par vprašanj?

Cobra:

Ok.

Rhona:

Veliko je informacij - in verjemite mi, o tem ves čas me sprašujejo - o medicinskih posteljah in nekateri pravijo, da obstajajo in da jih uporablja pozitivna vojska. Ali je to možno pred Dogodkom?

>Cobra:

Ponovno bom dejal, da medicinske postelje ne bodo na voljo populaciji na površju planeta pred Dogodkom.

Rhona:

Ja, ne pred tem, ja. Kakšna je torej razlika med medicinsko posteljo in tahionsko komoro?

Cobra:

To sta seveda dve različni tehnologiji. Medicinske postelje so pravzaprav naprave, ki preuredijo atomsko strukturo fizičnega telesa in s tem lahko zdravijo organe, jih preuredijo, lahko zarasejo manjkajoče ude, medtem ko so tahionske komore bolj multidimenzionalne; delujejo na vseh ravneh stvarstva hkrati.

Rhona:

Različnih ravneh, ja. Bližava se koncu intervjuja, ali imate kakšno posebno sporočilo za populacijo na površju planeta v tem težkem času?

Cobra:

Da, vsekakor. Na tej točki je zelo pomembno ohranjati Luč, zasidrati Luč, svojo lastno Luč v svoje telo, v svoje energijsko polje in okoli sebe ter tudi uporabljati zdravo pamet. Smo v obdobju norosti ob koncu časa, vendar se ne osredotočajte preveč na to. Uporabljajte zdravo pamet.

Rhona:

Da.

Cobra:

Zdrava pamet je zelo pomembna.

Rhona:

Ja. Najlepša hvala Cobra, ker ste si vzeli čas in odgovorili na vsa ta vprašanja, ker so te informacije res v veliko pomoč. Rada bi se zahvalila Gwen iz Plejadskega vrta v Bretanji in Ericu, ki je pomagal posneti vse skupaj. In kdo ve, mogoče se kmalu vidimo. Zdaj bom nehala snemati.

Cobra:

Ok.

 

Opombe prevajalke:

1 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

2 Koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html.

3 črvina ali Einstein-Rosenov most je hipotetična topološka lastnost, ki bi v bistvu bila povezovalna bližnjica dveh oddaljenih točk v prostor-času. Črvina bi teoretično bila zmožna povezovati izjemne razdalje, kot je milijardo let ali več, kratke razdalje nekaj metrov, različna vesolja in različne točke v času. Črvina je podobno kot tunel z dvema koncema, vsak v različni točki v prostor-času. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole.

4 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

5 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji