David in Goljat [posodobljeno 07. 08. 2021]

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/08/david-and-goliath.html)

Zdaj vstopamo v ključni del leta. Med 15. avgustom in 18. oktobrom bosta Erida1 in Pluton tvorila skoraj natančen kvadrat2. To je najmočnejši astrološki vidik tega leta, ki ponazarja boj med dvema časovnicama: pozitivno časovnico Povzdignjenja3 in negativno časovnico ponastavitve preko koronavirusa:


To obdobje se lahko zdi zelo zastrašujoče, saj bodo temne sile storile vse, kar je v njihovi moči, da nadaljujejo s svojim dolgoročnim načrtom za uvedbo cepilnih potnih listov in morda celo prisilnega cepljenja:

https://www.globalresearch.ca/vaccine-passports-planned-before-pandemic-began/5750611

Martin Armstrong, znani ekonomist, je razvil računalniški program imenovan Socrates (Sokrat, o.p.), ki modelira napovedi na podlagi različnih ciklov. Zanimivo je, da se njegove napovedi pogosto ujemajo z mojimi informacijami. Obdobje med avgustom in oktobrom imenuje temno obdobje:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/australia-oceania/australia-lockdown-sending-in-military-increase-police-powers-without-limitation/

Vendar se sile Luči v ozadju dogajanj trudijo to preprečiti. 24. 07. 2021 so svečenice Boginje Odporniškega Gibanja v katakombah pod Parizom izvedle zelo močno aktivacijo kundalini energije:  


To je dalo prepotrebno energetsko podporo protestom, ki so se v mnogih državah po svetu začeli na ta dan:

https://www.zerohedge.com/political/thousands-join-anti-lockdown-protests-australia-amid-new-restrictions

Žandarji, francoska paravojaška policija, so podpirali proteste. V določenih primerih so s snetimi čeladami celo vodili množice:

https://www.europereloaded.com/french-cops-march-with-the-people-in-massive-anti-pass-demonstrations-video/

V ozadju dogajanj deluje zelo močna pozitivna frakcija francoske vojske, ki to podpira.

Protesti IMAJO pozitiven učinek in Macron je bil prisiljen delno umakniti mandate za cepilne potne liste:

https://summit.news/2021/07/19/macron-forced-to-back-down-on-mandating-vaccine-passports-for-shopping-malls-after-nationwide-protests/

In Alberta, kanadska provinca, je bila prisiljena umakniti skoraj vse koronavirusne omejitve:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/canada/alberta-drops-covid-restrictions/ 

Sile Luči so sporočile, da mirni protesti proti zdravstveni tiraniji podpirajo proces planetarnega osvobajanja in lahko dramatično zmanjšajo stopnjo nasilja, ki bi se lahko pojavil na vrhuncu tranzicije.

V nestanovitnem obdobju od avgusta do oktobra bo tudi meditacija Rože Življenja zelo dobrodejna:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/08/dnevna-meditacija-roze-zivljenja.html

Ravno na sredi tega obdobja kvadrata Eride in Plutona med avgustom in oktobrom se bodo zaključile nekatere pomembne operacije sil Luči in okoli 18. septembra bodo temne sile morda končno začele izgubljati moč na fizični ravni na površju planeta.

Namig:

https://www.ingersolllockwood.com/john-mcafee-dead-man-switch-triggered/

V tem procesu sta dve ključni državi: Francija in ZDA.

Zanimivo je, da Martin Armstrong pričakuje prelomnico v Franciji 23. ali 24. 09. 2021.  

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/is-a-revolution-coming/

Ta prevojna točka NI še trenutek Dogodka.

V ZDA se v ozadju odvijajo določene stvari, kot to lahko preberete v tem delno zanesljivem poročilu:

https://realrawnews.com/2021/07/u-s-military-holding-white-house-for-trumps-return/

Odpor je sporočil, da se Trump v času Dogodka ne bo vrnil v Belo hišo. Namesto tega se bo oblikovala začasna vlada, dokler se ne bodo čim prej, kot bo po Dogodku to logistično možno, izvedle nove volitve.

Informacije o ponarejeni kopiji Bele hiše so točne in potrdili so jih številni viri:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/full-scale-duplicate-white-house-built-on-u-s-military-base-fake-white-house-for-a-fake-president

Vse več in več ljudi se zaveda, da večino globalnih finančnih sredstev nadzorujeta samo dva podjetja, Black Rock in Vanguard:

https://humansarefree.com/2021/05/only-two-companies-control-the-planet.html

http://endoftheamericandream.com/3-giant-financial-companies-that-the-global-elite-use-to-control-88-of-the-corporations-listed-on-the-sp-500/

Black Rock je finančna sila v ozadju načrtov Svetovnega gospodarskega foruma4 za Veliko Ponastavitev:

http://www.williamengdahl.com/englishNEO18June2021.php

In tudi množično kupuje nepremičnine od ljudi, zato da ''ne boste v imeli v lasti ničesar in bili srečni'':

https://off-guardian.org/2021/07/31/whats-really-behind-the-war-on-home-ownership/

K sreči je osveščenost o podjetju Black rock in njegovih zloveščih načrtih postala javna in protesti so se že pojavili:  

https://www.zerohedge.com/markets/follow-money-striking-coal-miners-rally-outside-blackrocks-nyc-offices

Pravi razlog, zakaj sile teme tako hitijo z vpeljavo svoje Velike Ponastavitve, je strah pred zamenjavo polov:

https://www.naturalnews.com/2021-08-01-bombshell-interviews-john-moore-military-knowledge-of-civilization-ending-global-event.html

Več informacij o prihajajoči zamenjavi polov in posodobljenem načrtu Povzdignjenja bom sprostil takoj, ko za to dobim dovoljenje.  

Zmaga Luči!

Objavil Cobra ob 12:57

 

Opombe prevajalke:

1 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

2 kvadrat (T-kvadrat) – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata 90° drug od drugega, kar je ¼ kroga. Izhaja iz števila Štiri. Štiri predstavlja stvarnost obstoječega sveta, ki je posledica kreativne akcije trojstva. Predstavlja vse zemeljsko, stvarno, materialno. Zemlja ima štiri strani neba, štiri letne čase, štiri prvotne elemente. Kreativnost trojstva je tako vezana na stvarnost zemeljskega obstoja, ki ima svoje stvarne, materialne zahteve. Kvadrat zato ni “lahek” aspekt. Predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami. Človek lahko zato izrazi svoj potencial preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami, tako razvija in krepi svojo voljo. Stvari, ki jih predstavljajo planeti, so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, zato so lahko vir frustracij, blokad, potrebe po nasilni, glasni uveljavitvi, na vsak način predstavljajo izziv. Kvadrat je na nek način kritičen aspekt, vendar zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.

3 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Svetovni gospodarski forum (ang. World Economic Forum) – mednarodna nevladna organizacija s sedežem v Kölnu v Ženevskem kantonu v Švici je, ki jo je 24. januarja 1971 ustanovil Klaus Schwab. Na svoje poslanstvo gleda kot na "izboljšanje stanja v svetu z vključevanjem poslovnih, političnih, akademskih in drugih voditeljev družbe v oblikovanje svetovnih, regionalnih in industrijskih programov". Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/World_Economic_Forum.

Komentarji