Intervju s Cobro in Neznanim Bojevnikom Luči o prihajajoči meditaciji AKTIVACIJE VRNITVE SVETLOBE, januar 2019

(Izvorni prepis intervjuja (v angleščini) si lahko ogledate: https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2019/01/13/Bigger-than-Aug-2017-Solar-Eclipse-DROP-EVERYTHING-Latest-from-Cobra--Jan-20th21st-Lunar-Eclipse-Mass-Meditation-Briefing) 

Večje od sončevega mrka avgusta 2017? PRISLUHNITE; najnovejše od Cobre – informativni intervju o množični meditaciji ob luninem mrku dne 20./21. 01. 2019


Objavil Neznani Bojevnik Luči, dne 13. 01. 2019


(predgovor)

Na prihajajoči mrk polne Lune bo prišlo do edinstvene uskladitve več kot 20 astroloških aspektov...

... da ne omenjamo TREH zvezdnih vrat (dejanskih plazemskih tunelov) do Sirija1, Plejad2 in galaktičnega Središča… vsi bodo povezani s to Super Luno…

... ki bo prešla skozi zemljino senco… in mrk bo prekril CELOTNO Severno in Južno Ameriko… plus še kaj…

Takoj sem vedel, da to ne bo samo največja stvar, ki se po zelo dolgem času namerava zgoditi na tem planetu...

.... ampak po pogovoru s Cobro… ki je razjasnil nekatere stvari… je moral celo tale g. arkturski grunt izvesti nekaj resnih OZEMLJITVENIH tehnik, da bi dojel možne posledice tega, kar lahko dosežemo ob tem mrku polne Lune…   

...če se odločimo sodelovati !!!


TU JE POROČILO ZA VAS - PRISLUHNITE ZDAJ 


(Prevodi prepisa v nemščini, francoščini, španščini, portugalščini, kitajščini, ruščini in romunščini, so na voljo na koncu te strani) 


.... kot del vaših priprav na to, kar se pripravlja, da bo največja stvar od... če sem iskren, ne vem od kdaj.  


OGLEJTE SI VIDEO 




To je najnovejši medijski nastop Cobre, zato prisluhnite in izvedeli boste:  

- razloge, zakaj bi to lahko bil celo VELIKO večji preboj od tistega obsežnega preboja, ki smo ga dosegli 21. 08. 2017 z množično meditacijo on sončevem mrku… ki je tako močno pospešila planetarno osvoboditev… tu govorimo o priložnosti za KVANTNI PRESKOK…

- na katere simptome je treba paziti, zaradi katerih veste, da tema ne samo vam – ampak tudi  planetu – OBUPNO  skuša preprečiti doseči ta KVANTNI PRESKOK tako, da vam preprečuje udeležitev tega POMEMBNEGA dogodka.

- in kako bo Zemlja… PRVIČ V ZGODOVINI VESOLJA… skušala vzpostaviti povezavo s KOZMIČNIM (Vesoljskim) CENTRALNIM SONCEM3… (ČE SE BO DOVOLJ LJUDI PRIDRUŽILO IN MEDITIRALO) in zakaj ima ta trenutek potencial za še nikoli poprej doživeto kvantno spremembo na tem planetu.

- nore učinke TREH ZVEZDNIH VRAT, ki se bodo odprli ob tem preroškem trenutku in kaj moramo v zvezi s tem narediti, da poskrbimo, da bomo dosegli NAJVEČJI potencialni učinek za planetarno osvoboditev…. kar pomeni za vse DELAVCE LUČI… ponovno srečanje z našo (pravo) galaktično družino in svobodo!  

... in še VELIKO več!



CELOTEN PREPIS


NEZNANI BOJEVNIK LUČI

Ok, Cobra, moj prijatelj astrolog je bil čisto iz sebe, ko je skušal oceniti vse številne aspekte tega luninega mrka, ki jih je več kot običajno, kot ste dejali v vaši objavi jih je dvajset… Potem je bil še bolj iz sebe, ko je razbral tudi numerološko sliko luninega mrka in jo združil z astrološko sliko. Dejal je, da je lahko to leto tisto, na katerega smo vsi čakali. Torej, da ne bi bil preveč senzacionalističen glede tega… ali se strinjate, da se bo presneti zid enkrat v tem letu najverjetneje končno sesul... še posebej, če bo število udeležencev te množične meditacije višje od običajnega?   

COBRA

V bistvu se na nikakršen način ne ukvarjam z nobenimi napovedmi, ker menim, da so ljudje preveč osredotočeni na končen izid – na to, kdaj se bo Dogodek zgodil – vsi ugibajo, kdaj se bo to zgodilo. To ni bistvo. Bistvo je v tem, da organsko sodelujemo in prispevamo k celotnemu procesu. To ni samo zunanji dogodek, ki se nam bo zgodil, nismo pasivni opazovalci, smo soustvarjalci. Torej vprašanje, kdaj se bo Dogodek zgodil, je po mojem mnenju napačno. 

NBL: Ja, kar se tiče zapuščanja čakalnega kluba in osredotočanja na delo v zdajšnjem trenutku, sem se vedno strinjal s tem. Ok… bom kar nadaljeval neposredno z aspekti. Kateri so najpomembnejši izmed dvajsetih aspektov, ki jih planeti in asteroidi v tej karti tvorijo z Galaktičnim Središčem, kot so na primer Plejade in Sirij?
  
C: Ok, pravzaprav je v tej karti kar nekaj konfiguracij, ki bi jih rad omenil. Prva je konfiguracija velikega križa, ki postavlja veliko planetov v ekstremno napetost, ki se bo razrešila z velikim prebojem. Ta preboj ni določen – vendar bo definitivno prišlo do nenadnega in intenzivnega navala energij, ki bodo vstopile v planetarno situacijo. Potem imamo veliko aspektov z Galaktičnim središčem. Prav tako imamo tudi veliko aspektov s Plejadami ter mnogo aspektov s Sirijem. Torej, veliko planetov in asteroidov bo aktiviralo ta tri zvezdna vrata, to pomeni, da bodo ta tri zvezdna vrata zelo aktivna med celotnim procesom tekom naše meditacije Vrnitve Svetlobe in luninega mrka. Lahko bi obrazložil te aspekte enega za drugim, vendar mislim… to so tehnične podrobnosti… mislim, da to ni pomembno. Če želite, jih lahko navedem nekaj… odločite se sami.

NBL: Ja, samo nekaj izmed njih, ker jih je skupno dvajset… torej samo nekaj glavnih, za katere menite, da bo dobro, da ljudje vedo o njih oz. da se jih zavedajo.

C: Ok, v bistvu je Palada4 v aspektu z Galaktičnim Središčem, Merkur je v aspektu z Galaktičnim Središčem, Hiron5 je v aspektu z Galaktičnim Središčem, Uran je v aspektu z Galaktičnim Središčem, Lunin vozel6 je v aspektu z Galaktičnim Središčem. Torej teh je samo nekaj izmed tistih, ki bodo sprožili Galaktično Središče. Potem je Luna v aspektu s Plejadami, tudi Sonce je v aspektu s Plejadami, nato je Hiron v aspektu s Plejadami, Uran je v aspektu s Plejadami. Potem je Mars v aspektu s Sirijem, Saturn je v aspektu s Sirijem, Venera je v aspektu s Sirijem, Jupiter je v aspektu s Sirijem, Neptun je v aspektu s Sirijem in tako naprej. Več ali manj so vsi planeti in asteroidi v aspektu z enim izmed teh treh zvezdnih vrat, kar je neverjetno. To je preprosto zelo močna konfiguracija. Povrhu vsega imamo še veliki križ, kar je super intenzivno. 

NBL: Ja, dokaj presenetljivo je, kako se vse skupaj zliva v en veliki ZDAJŠNJI trenutek, kar prestavlja ogromno priložnost za nas vse… kar je osrednja tema tega intervjuja, saj se nanaša na lunin mrk in vse te aspekte. Zdaj, kaj to pomeni, da bodo sprožili Galaktično Središče, če je to pravilno vprašanje?  

C: To pomeni, da je določen… ok, vsak astrološki aspekt ustvari resonančno polje po vsem Osončju in če se pojavi aspekt, se odpro vrata – nastane prehod od tistih določenih zvezdnih vrat preko Sončnega sistema do površja tega planeta. Torej, aktivacija teh treh zvezdnih vrat pomeni, da bodo nastali trije različni hiperdimenzionalni plazemski tokovi, ki bodo odprli pot energijam Galaktičnega Središča, Plejad in Sirija, ki bodo tako preplavile Sončni sistem in dosegle površje tega planeta.   

NBL: Vau. Kar pomembno. Ok, to je zelo pomembno. Torej… ok… kaj natančneje pomeni, da je planet ali asteroid v aspektu s Sirijem… ali to pomeni, da bodo Sirijčani v tej točki bolj delujoči v planetarnem osvobajanju od bitij z ostalih planetov oz. kaj nam lahko poveste o tem, če sploh kaj?  

C: Ponovno, energije sirijskih zvezdnih vrat bodo začele teči skozi to plazmo… rekel bi skozi plazemsko hiperdimenzionalno cev proti površju planeta in seveda bodo Sirijčani, ki so bolj usklajeni s tem posameznim zvezdnim sistemom, izredno aktivni, prav tako bodo aktivni tudi Plejadčani, saj bo enak aspekt tudi s Plejadami. Tudi Centralna Rasa bo zelo aktivna. Torej to je… rekel bi, da bodo v tej aktivaciji izredno aktivne tri izmed ključnih pozitivnih izvenzemeljskih ras.  

NBL: No, to sem želel izpeljati v naslednje vprašanje, ki bi se nanašalo na plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona7… torej to so samo ena izmed teh zvezdnih vrat, ki se bodo aktivirala med mrkom?

C: Da, po istem principu.
  
NBL: Ok, zdaj, ali je... delno sprašujem, da bi ljudem dal zavestno referenco s preteklimi doživetji… ali obstaja energetska povezava med ogromnim in ključnim decembrskim solsticijem iz leta 2012 in tem luninim mrkom, ki bo nastopil 21. 01. 2019?

C: Ne obstaja nobene neposredne povezave… dogodka sta preprosto sestavljena iz popolnoma drugih energij, popolnoma različnih konfiguracij in situacija v ozadju obeh je popolnoma drugačna.

NBL: Toda glede razsežnosti, obsega, posledic… ali se soočamo z nečim na enakem nivoju, če tako želite, kot je bil 21. 12. 2012?

C: Na enakem nivoju, da. Da.

NBL: Ok, torej, vsi skupaj, to si zares zapomnite. To je razlog, zakaj smo zares… to je primer vsesplošne pripravljenosti… v okviru množične  meditacije, 20./21. 01. 2019. Poskrbite, da boste del tega. Zdaj, ali je prišlo do kakršnegakoli časovnega manipuliranja… v okviru enega primera je Thomas William govoril o 4-letni časovni zanki in podobnih stvareh, ki bi nam lahko preprečila videti nekatere izmed sprememb, ki so se decembra 2012 zgodile na fizičnem nivoju? Ali kaj veste o tem?   

C: Ne, to ni res.

NBL: Ali obstaja kakršnakoli energetska povezava med tem popolnim luninim mrkom 2019 nad obema Amerikama in popolnim sončevim mrkom nad ZDA avgusta 2017? Ali zdaj obstaja možnost, da bi vzeli tiste energije in razširili spremembe?

C: Ok, pravzaprav da, obstaja povezava. Tista meditacija dne 21.08. 2017 s sončevim mrkom nad ZDA je sprožila določen proces, ki je potekal od takrat pa do sedaj… in sedaj bomo nadgradili to celotno situacijo… šli smo skozi… prestali smo test, tako rečeno… in sedaj bomo to razširili na naslednji nivo.  

NBL: OK, to je krasno slišati. Torej, da razjasnimo, če se bo še posebno doseglo kritično število sodelujočih meditatorjev, ali bomo priča istemu nivoju preboja, kot smo ga imeli 21. 08. 2017 prejšnjega leta s sončevim mrkom? Bi se strinjali s tem?   

C: To je bilo predlani… to je bilo leta 2017… sedaj smo leta 2019… Vendar bomo tokrat priče večjemu učinku.

NBL: To je to, dragi poslušalci. Čas je, da se izkoristi priložnost… da se izpusti vse in resnično izkoristi to priložnost. Tu imate potrdilo Cobre. Torej, nekateri pravijo, da ''če je v zvezdah, se bo zgodilo'' in potemtakem ne rabimo ''potiskati'', če lahko tako rečem, da bi dosegli kritično število sodelujočih. Najprej, ali se sploh strinjate s tem?  

C: Ok, če je v zvezdah, bo ostalo v zvezdah. Če želite to uresničiti, morate fizično delovati.
  
NBL: V redu. Odlično. Zakaj je naše sodelovanje v meditaciji na površju planeta na zares enoten način ključnega pomena, da se stvari zgodijo veliko hitreje in bolj gladko?   

C: Ker se mora transformacija… preboj… zgoditi preko populacije na površju planeta. Če želite doživeti to tranzicijo preko populacije na površju planeta, morajo biti na površju ljudje, ki bodo kanalizirali energije tranzicije… ni druge poti.. Tega se ne more zaobiti. 

NBL: Ja, ok, odgovor je na dlani. V redu, torej tako rekoč preprosto dajemo zeleno luč spremembi in naše soglasje za doživetje Zlate Dobe oz. ali je v zvezi s tem nekaj bolj ezoteričnega, kako lahko naša telesa, DNK in energijski sistemi delujejo z zvezdnimi vrati med tem mrkom? 

C: Ok, mrk je v bistvu trenutek brezčasja… to je trenutek neposredne povezave s peto in višjimi dimenzijami. To je trenutek odločitve s svobodno voljo. To je trenutek, ko so možni kvantni preskoki. Torej, energijo mrka lahko izkoristite za odločitev, da sprožite kvanten… kvantno spremembo vaše zavesti in vašega procesa manifestacije. In s planetarnega vidika… z globalnega vidika, bomo v planetarni situaciji učinkovito ustvarili določen kvantni preskok… in rekel bi… da se bodo v tistem trenutku začeli določeni novi procesi, ki bodo vodili do planetarne osvoboditve… O tem mi še ni dovoljeno podrobneje govoriti.

NBL: Da, razumem. Ponovno, ljudje, to je še en opomnik, da moramo biti aktivni in sodelovati na ta dokaj pomemben in ključen dan. Zdaj, kako skupina Himera8 in Arhonti v splošnem otežujejo to, kar naj bi se zgodilo… in kako lahko ljudje, ki meditirajo na površju planeta, pomagajo to nevtralizirati in poskrbeti, da se bo to, kar je ''zapisano v zvezdah'', dejansko zgodilo z največjim potencialom? 
  
C: Kaj skupina Himera v bistvu dela… oz. kaj Arhonti počno… oni odvračajo ljudi od meditiranja na ta dan tako, da pritiskajo na njihove šibke psihološke točke…da pritegnejo njihovo pozornost na druge stvari… da jih napravijo pozabljive… da jim odvzamejo pogum za sodelovanje… to je glavna strategija, ki jo uporabljajo. In ponovno, to je vojna… to ni piknik… torej ljudje, ki meditirajo, se prebijajo do zmage… do osvoboditve in vsak, ki sodeluje, šteje… še enkrat, ne morem obljubiti hitrih rezultatov. Situacija na tem planetu je veliko težja od vsega, kar je kdorkoli pričakoval, zato moramo vztrajati dokler ne uspemo… to je vse, kar lahko naredimo… ni druge stvari, ki bi jo lahko naredili.  

NBL:  Ja, tako je. Dobro rečeno. Ok… ali je še kaj v zvezi s tem, kar se zgodi na multidimenzionalnem nivoju, ko izvajajmo ključne množične meditacije? Na primer… ali multidimenzionalne različice nas samih sodelujejo pri tej aktivnosti na različnih ravneh obstoja?

C: Da, seveda. Vaša fizična zavest skrbi za fizični vidik aktivacije, medtem ko vaš višji jaz in višji aspekti vašega bitja skrbijo za višje dimenzionalne vidike iste aktivacije, zato to obsega vse… vse se transformira.
  
NBL: In ko se naše fizično sodelovanje odvija zelo zavestno in namerno, se, kar se tiče našega potencialna, vse razpre in sprosti, kajne?

C: Tako je, da, natanko tako.

NBL: Samo da se prepričamo, da ne bo kakšne zmede glede tega, ali je za sprožitev delovanja naših multidimenzionalnih aspektov potrebno naše fizično sodelovanje?

C: Da, seveda. Fizično sodelovanje se mora zgoditi, če želimo sprožiti multidimenzionalno transformacijo površja tega planeta.

NLB: No tu imate pojasnilo dragi poslušalci. To ste slišali jasno in glasno. Prav. Zdaj, ko imamo Uran v T-kvadratu s Soncem in 4 hiši (in hkrati v opoziciji z Luno), ali je to čas, ko se običajni ljudje lahko nenadoma predramijo, če lahko tako rečem ter veliko lažje ''povežejo točke'' in začno prebujati množice? 

C: Ok, rekel bi, da tisti izmed tako imenovanih zvezdnih kalčkov9, ki se do sedaj še niso prebudili, lahko nenadoma doživijo tisti ''aha!'' trenutek in se naenkrat prebudijo v to višjo realnost ter se zavejo stanja situacije na tem planetu. In prav tako lahko množice prejmejo nekatera razkritja preko javnih medijev. V ozadju se pripravljajo stvari, ki se lahko približno takrat razkrijejo.    

NBL: Ja. In ponovno, dragi poslušalci, to potrebuje našo podporo za te vrste… za Zemeljsko Alianso, po mojem… da jim pomagamo to sprožiti. Mi igramo tu tako pomembno vlogo, zato tega nikoli ne pozabite. Ok, kako se lahko povežemo in uporabimo sirijska zvezdna vrata in plejadska zvezdna vrata v Alkijoni, da pomagamo privesti energijo Vira in Galaktičnega Centralnega Sonca… Z drugimi besedami, kako se lahko energetsko povežemo s temi zvezdnimi vrati?  

C: Ok, najučinkovitejši način je ob jasni noči, greste ven in se samo povežete… in gledate… opazujete zvezdo Sirij in Plejade. Trenutno se na severni polobli vidi oboje, zato to ne bi bilo tako težko izvesti v naslednjih… rekel bi… šestih, sedmih ali osmih noči pred samo aktivacijo. S sirijskimi zvezdnimi vrati se lahko povežete tudi s pomočjo kamna Čintamani10, s plejadskimi zvezdnimi vrati pa se lahko povežete s pomočjo Moldavita11. 

NBL: Fantastično. In kako naše povezovanje z njimi pomaga, da na površje planeta prispe več energije Vira?   

C: Ok, sirijska in plejadska zvezdna vrata sta dva glavna izvira energije Vira, filtrirane seveda, preko različnih dimenzij, ki pomagajo procesu planetarnega osvobajanja. 

NBL: Vsekakor. Ok, v vašem oznanilu za to meditacijo ste omenili, da je na površju planeta zastoj med silami Luči in silami Teme. Zdaj, katerih je samo nekaj primerov tega zastoja, katerih se ljudje morda zavedajo ali pa ne zavedajo. Na primer, vsi vemo, da kriminalna kabala12 oz. mediji establišmenta ohranjajo določeno stopnjo nadzora nad zavestjo ljudi, ki nezavedno večino ohranja razdvojeno. Kaj še spada pod ta zastoj, kolikor Vam je dovoljeno povedati? 

C: Ok, glavni zastoj seveda predstavljajo bombe s toplet delci13. Bombe s toplet delci so glavni razlog, zakaj v tem trenutku ne pride do neposredne akcije. Drugi zastoj, ki bi ga rad omenil, je situacija z vsadki. Večina ljudi zavrača prebuditev preprosto zato, ker so njihovi vsadki tako močni. Tretji vidik zastoja, ki je tukaj dokaj aktiven, so napačne informacije… oz. dezinformacije, ki so razširjene po internetu. Rekel bi, da je trenutno več kot 80% vsega, kar je zapisanega v alternativnih medijih, napačnih informacij in ljudje so preprosto bombardirani s tako veliko nedokazanimi trditvami alternativnih medijev, da je celotna stvar izgubila svoj pomen in je pravzaprav postala orodje za odvračanje pozornosti.    

NBL: Prav imate. To je zares pomembna zadeva, katere se je treba zavedati. Seveda, dragi poslušalci, to ne pomeni, da je potrebno ignorirati ali zavrniti vsakršne in vse informacije, na katere naletite… toda… vsekakor se tukaj trudimo po najboljših močeh, da vam priskrbimo nefiltrirane, točne, usklajene informacije in vsekakor ni potrebno posebej poudariti, da se tudi Cobra trudi po svojih najboljših močeh. Ok, zdaj, obe Ameriki se je dolgo časa smatralo kot ''Novi Svet'', vsaj s strani zahodne civilizacije… domnevam, da ohranjata tudi največ atlantidske energije. Potem imamo dejstvo, da bo maksimalni mrk segal vse do zahodne obale Afrike. Zdaj, ali to pomeni, da bo zadnja plast… upam da zadnja plast nerazrešenih atlantidskih energij in njenega potopa… prišla na plano, da jo bomo lahko očistili med meditacijo… med mrkom?     

C: Ok, ne bi se strinjal, da sta obe Ameriki kraj z največ atlantidske energije. To je eden izmed krajev z atlantidsko energijo in ta posamezna aktivacija ni tako zelo povezana z odstranjevanjem nerazrešenih atlantidskih energij, povezana je z nečim drugim.   

NBL: Ok. Ali vam je dovoljeno povedati, s čim…

C: Ne. Ne.

NBL: Ok. Zdaj, ali je kakšen poseben razlog, da ste se odločili izrisati astrološko karto za to meditacijo nad New Yorkom v zvezi s časom, ki ste ga nastavili? Ali je New York po možnosti posebej pomemben za ta mrk glede na to, da se Wall Street nahaja prav tam, na Manhattnu?  

C: New York je dokaj pomemben, je eden izmed… rekel bi… pomembnejših vrtincev za to meditacijo, vendar ne zaradi Manhattna ali celo Wall Streeta… za tem tiči drug razlog.

NBL: Razumem. Ves New York, še posebej Long Island, je nekoč bil zelo svet za trinajst plemen ameriških domorodcev, ki so živeli na tem območju. Zdaj, ali obstaja kakšen poseben način, da se New York in Long Island med mrkom aktivirata?
  
C: Rekel bi, da se bodo ob poti pomikanja mrka aktivirali vsi vrtinci … ne samo Long Island.
  
NBL: Ok. Prav. Zelo zanimivo. Zdaj, ali sile Luči, še posebej izvenplanetarne skupine, s katerimi sodelujete… pričakujejo izjemen odpor s strani fizične in ne-fizične teme, pred in med množično meditacijo ob luninem mrku?

C: Ok, kar se je pričakovalo, se že dogaja. Zelo močan odpor traja že od delnega sončevega mrka, ki se je zgodil… mislim da 06. 01. 2019. V teh dveh tednih do luninega mrka prihaja do veliko čiščenja, ki je dokaj intenzivno in lahko včasih doseže brutalne stopnje. To prečiščevanje očiščuje nekatere izmed temnejših vidikov potlačene človeške zavesti ter lahko vodi do povečanega nasilja, za kar sile Luči delajo vse, da ga v tem določenem časovnem obdobju zmanjšajo.    
  
NBL: Ja, vsekakor. To je super. Prav… zdaj, če je tako… ali na nas, populacijo delavcev Luči na površju planeta, gledajo… ne nujno, da se zanašajo na nas, ampak ali veliko izvenplanetarnih skupin na nas v okviru sodelovanja v tej množični meditaciji gleda kot ne samo na posameznike, ki bodo sidrali Svetlobo, ampak tudi ohranjali energije stabilne, da bo planet in nezavedna večina na površju planeta sposobna absorbirati in privzeti Svetlobo? 
  
C: V osnovi da. Kadarkoli sidrate Svetlobo, tudi stabilizirate energijski vzorec na površju planeta. To sta dve strani istega kovanca. Torej vsakdo, ki na kakršenkoli način sidra Luč, stabilizira planetarno energijsko omrežje.   

NBL: Ja. Dragi poslušalci, tu je ponovno opomnik za ključno vlogo… in to je še ena velika vloga, ki jo igramo za stabilizacijo stvari… za ohranjanje stvari stabilnih in gladkih… to je ogromna, ogromna odgovornost, ki si jo delimo skupaj… torej vedno skušajte ohraniti to v mislih. Zdaj, omenili ste, da bo Kozmično Centralno Sonce poslalo ogromen blisk Svetlobe po vsem stvarstvu… ter da bo to sprožilo začetek končnega odstranjevanja svetlobe iz vsega stvarstva… in da je to Kozmično Centralno Sonce očitno nekaj drugega oz. sklepamo, da je nekaj drugega od Galaktičnega Centralnega Sonca14, ker ste o tem v preteklosti le redko govorili. Zakaj se sedaj to postavlja v ospredje, glede na to, da je ta dogodek luninega mrka nekaj, kar se dogaja samo v majhnem predelu te galaksije… v našem Osončju in zodiakalnem krogu… da ne govorimo o majcenem koščku Vsega-Kar-Je?   

C: Ok, vsaka množična meditacija, ki smo jo izvedli, je ustvarila oz. zgradila povezavo med našim fizičnim svetom in višjimi dimenzijami. Vsaka izmed uspešnih meditacij je poglobila in razširila to povezavo ter okrepila našo vez z Virom. Tako smo počasi napredovali do točke, kjer se lahko prvikrat zavestno začnemo povezovati s Kozmičnim Centralnim Soncem. Kozmično Centralno Sonce je veliko bolj oddaljeno in veliko močnejše od Galaktičnega Centralnega Sonca. Galaktično Centralno Sonce bdi samo nad evolucijo te posamezne galaksije, medtem ko Kozmično Centralno Sonce bdi nad evolucijo tega celotnega vesolja… in prvikrat v zgodovini bo prišlo do neposrednega povezovanja. Pravzaprav nihče ne ve, kako ta povezava izgleda… ker nihče v zadnjih… rekel bi… 14 milijardah let kozmične zgodovine ni ustvaril te povezave, zato se nahajamo v enem izmed ključnih trenutkov evolucije, ki vodi iz preteklega v nov kozmični cikel. In kot najverjetneje veste, je ta planet ključen del tega procesa, ker je to končna točka teme kot principa v tem posameznem vesolju. To je torej razlog, zakaj ta mrk ni samo drobčkan mrkec na majcenem planetu, ki kroži okoli majhne povprečne zvezde na obrobju male galaksije. To je žariščna točka transformacije kozmičnih razsežnosti. To je razlog, zakaj smo tu. Izbrali smo, da bomo bili tukaj. Načrtovali smo biti tukaj in zdaj v tem posameznem trenutku, specifično s tem posameznim namenom, da bi pomagali preokreniti ta kozmični cikel tekom tega mrka ter neposredno povezati površje tega planeta s Kozmičnim Centralnim Soncem, zato da se lahko začne naslednja faza našega preboja kompresije15.      

NBL: Vau. To je tako neverjetno. Ok, torej dokaj dobesedno ustvarjamo zgodovino na univerzalnem nivoju… če ne a multiuniverzalnem nivoju, delno zato, ker se tega še ni naredilo prej… vsaj ne na globokem fizičnem nivoju gostote… lahko tako rečem? 

C: Tega se na ta način še ni nikoli naredilo v tem posameznem Vesolju. To se dogaja prvič, zato vsekakor ne vemo, kaj pričakovati. 

NBL: Ja, to je dokaj neraziskan teren… kar je zelo vznemirljivo. Ali se je to zgodilo oz. naredilo v katerem drugem vesolju? Če veste?

C: To se je zgodilo poprej, toda kakor veste, je vsako vesolje, ki je bilo ustvarjeno, imelo drugačno strukturo… drugačne pogoje… in to je edino vesolje, ki jo izkusilo temo… oz. rekel bi edino vesolje, ki obstaja… ki zdaj še vedno obstaja… ki je izkusilo temo, zato je ta posamezna situacija edinstvena. 

NBL: Ok. Toda ali se je to zgodilo na fizičnem nivoju v katerem drugem vesolju?

C: Da, toda brez močne prisotnosti primarne anomalije16.
  
NBL: Ah, no s tega vidika je to po mojem dokaj drugačna in edinstvena situacija… milo rečeno. Ok, to je pomembna zadeva dragi poslušalci. Pravkar smo ponovno potrdili dejstvo, da ste del zgodovine ter da vsi dobesedno ustvarjamo zgodovino, delamo nekaj, kar se še ni naredilo poprej. Slišali ste besede glavnega akterja. To je tako izjemno… in dober razlog za navdušenje in sodelovanje v tej prihajajoči nedelji ali ponedeljku, kjerkoli že ste na svetu. Naj pogledam… ali se pozitivne izvenplanetarne skupine zavedajo obsega ekstremne škode in večplastnega zatiranja populacije Delavcev Luči na površju planeta… in kako močno je to vplivalo na sodelovanje populacije na površju planeta v množičnih meditacijah?   

C: Ok, to je težko vprašanje, preprosto zato, ker pozitivne izvenplanetarne skupine ne doživljajo istih stvari, kot jih mi na površju planeta. Lahko vidijo, kaj se dogaja, vendar se ne zavedajo, kako je biti na površju planeta, odrezan od Svetlobe in podpore… ne vedo zares, kakšen je ta občutek in kako to izgleda. Torej, oni imajo o tem svojo predstavo in razumevanje, ki je, rekel bi… daleč daleč od resnice, zato ker tega ne doživljajo neposredno. To je tako kot če bi vas… nekdo vprašal, kako mislite, da se počutijo afriški otroci medtem, ko stradajo do smrti… pojma nimate. Vidite lahko slike na televiziji in imate o tem neko svojo predstavo, vendar nikakor ne veste, kakšen občutek je to. Na enak način te pozitivne izvenplanetarne skupine ne morejo zares doumeti, kaj preživlja populacija na površju planeta.     

NBL: Ja, tako sem si mislil. To je eden izmed tistih klasičnih primerov, ko lahko nekaj resnično razumeš šele, ko greš sam skozi isto stvar, šele nato resnično doumeš. Ena ključna stvar, o kateri je potrebno spregovoriti, je… če pozitivne izvenplanetarne skupine neposredno posredujejo pri čiščenju in zdravljenju članov populacije na površju planeta, da bi bolje izpolnili njihov dušni potencial in dušno poslanstvo… ali bi to sprožilo direktno intervencijo negativnih izvenplanetarnih skupin, najsi bo fizičnih ali nefizičnih?   

C: Da, seveda. To je glavni razlog, zakaj sile Luči ne posredujejo, zato ker bi prišlo do takojšnega odziva negativnih skupin. To je glavni problem, ki ga imamo na tem planetu.

NBL: Ena stvar, za katero je bolje, da jo vprašam – če ne bi bilo nobenih plazemskih bomb s toplet delci ali tveganja za odziv s plazemskimi bombami s toplet delci, ali bi bila ta pozitivna intervencija varna? Bi bilo to varno ali direktno… 
  
C: Da. Sile Luči lahko trenutno poskrbijo za vse ostalo, zato če se odstrani vse bombe s toplet delci, bi imeli Dogodek v 15-ih minutah. 

NBL: Ok. Prav. Ali ima ''144.000'' Zvezdnih kalčkov, ki so na ta planet prišli skozi različna zvezdna vrata, še posebej preko Sirija in Plejad kot mandala dušne družine z namenom osvoboditve Zemlje (in za katere se smatra kot koščke… vsak izmed njih ima košček Svetega grala), veliko vlogo ob času tega mrka?  

C: Da.

NBL: Ok in kakšna je njihova posebna vloga? Ali lahko še kaj dodate temu, kar se je že povedalo v preteklosti?

C: V tem trenutku ne. Ne še. Lahko povem malce več potem, ko bo meditacija zaključena.

NBL: Ok. No to je to, dragi poslušalci, kot kaže, boste del zelo resnične… dobesedne… in legitimne operacije – operacije planetarnega osvobajanja, zato vzemite to resno, kot da če bi to bila kariera matrice. No, še bolj resno od tega. Ok, to so velike, velike stvari. Cobra, na kratko bi se rad spustil v hierarhijo teme na fizični ravni. Pred okoli tremi tedni smo v  oddaji imeli Thomasa Williamsa in na kratko je razložil kako je, kar se tiče fizične ravni, kako je bilo… bilo je… rad bi menil, da jih ni več, toda kakorkoli, na vrhu so bili Drakonci… skupino Himera bomo zaenkrat preskočili… Drakonci so bili na vrhu in pod njimi so ti tako imenovani ''starši'', okoli 20 ali 21 jih je… ki naj bi bili zgrajeni iz nanotehnologije in so večinoma nesmrtni… oni naj bi bili nekako pod Drakonci in vsak izmed teh staršev, tako rečeno, nadzorujejo skupine… ki jih v splošnem imenujejo črni čarovniki. Ok… skupine so znane kot zaveze… in potem se pod njimi nahajajo krvne linije črnih rodbin. Ali veste kaj specifično o teh črnih čarovnikih ali zavezah? Ali ste naleteli na informacije, da so to zares črni čarovniki?      

C: Ok, on v bistvu opisuje iluminatsko strukturo in nekateri izmed teh Drakoncev so na vrhu iluminatske strukture, toda nad njimi se nahajajo Črne Rodbine, torej te… rekel bi… zaveze črnih čarovnikov so osnovna organska struktura iluminatskega omrežja po vsem planetu.  

NBL: Ok in pravite, do so eno stopnjo pod krvnimi linijami Črnih Rodbin. Je to točno? 

C: Da.

NBL: Ja. Ok. No, kakorkoli, sigurno so približno na vrhu. Ok, hitre sveže novice v zvezi s statusom nefizičnih ravni… Še posebej s plazemsko ravnjo in plazemskimi bombami s toplet delci. Najprej, ali je plazemska raven še vedno glavna ovira, ki jo je potrebno očistiti, ker se tam še vedno nahaja največ primarne anomalije?

C: Še vedno je… in bo… do samega trenutka preboja.

NBL: Ok, razumem da ne smete preveč razkriti. Eterična in mentalna in astralna raven… ali izgledajo dokaj v redu ali nižje podravni še vedno potrebujejo malce dela?   

C: Še vedno se mora opraviti delo, toda… rekel bi… da se tiste ravni počasi izboljšujejo.

NBL: Ok. Dragi poslušalci, če ste zaradi tega odgovora malce nestrpni… se pridružite množični meditaciji. To je trenutek, ki ga moramo zares na veliko zagrabiti. Ok, Cobra, ali nam lahko na kratko poveste – če sploh veste – kakšen je trenutni splošni občutek in morala v Odporniškem Gibanju in katerikoli konfederacijski skupini, običajno Plejadčanov in Sirijčanov… ali nam lahko o tem kaj poveste?   

C: V bistvu smo sredi vojne… zato ne… osredotočajo se na prebijanje… osredotočeni so na ustvarjanje preboja. Imajo nekaj precej zanimivih načrtov, toda razkrilo se jih bo, ko bo za to pravi čas.

NBL: Ja. In njihova morala je visoka?
  
C: Njihova morala je precej visoka. Obstajajo določene skrbi, toda splošen pregled celotne situacije je dokaj pozitiven. 
  
NBL: Ja. Definitivno. Toda očitno še vedno malce napeto… predvidevam, da še posebno takrat, ko pride do določenih stvari… kar je razumljivo. Takšna je navsezadnje vojna. Ok, Cobra, zdaj… želel bi zaključiti z dejstvom, da… in to govorim iz srca… da ste populaciji na površju planeta  priskrbeli edinstvene informacije, katerih večina izmed nas ni mogla najti ali pridobiti od nekoder drugod… še posebej o ne-fizičnih ravneh… skupini Himera… plazemskih bombah s toplet delci… ter mnogih vidikih človeške zgodovine.  Zato… in seveda tudi zaradi nekaj drugih razlogov… in prepričan sem, da govorim v imenu vseh, ki vas že nekaj časa spremljajo… tega ne bomo nikoli pozabili in zato vas imamo radi… naj vas kakršnikoli nesporazumi in pričkanje, ki se dogajajo v skupnostih delavcev Luči, ne razžalostijo, ker je škoda, ki so je bili deležni delavci Luči pred in po Atlantidi, ogromna… absurdna… in nisem presenečen, da je večina delavcev Luči ostala neaktivnih ali preveč poškodovanih, da bi zares dobro delovali. Zato bi rad zaključil s to mislijo… in brez zadržkov dodajte tej srčni zahvali karkoli želite.   

C: Ok, hvala vam za to. Razumem, kaj je populacija na površju dala skozi – vendar moram dodati, da je moj psihološki profil malce drugačen, zato se moram temu prilagoditi na določen način… temu, kar se dogaja tukaj… ker je to meni precej tuje. Najlepša hvala. Rad bi povabil vse, naj meditirajo – in sodelujejo v tem posebnem trenutku – ki je precej ključen in lahko v veliki meri vpliva na to, kako se bo pospeševanje odvijalo v prihodnosti. In Zmaga Luči.

NBL: Vsekakor, dragi poslušalci, Zmaga Luči. In to je zares ogromna, ogromna priložnost za pospeševanje celotnega procesa planetarnega osvobajanja brez grobosti… da lahko potek dogodkov še vedno ohranimo toliko gladkega, kolikor ga le lahko. Torej Cobra, najlepša hvala, ostanite močni in se vidimo ob luninem mrku, tudi na ne-fizičnih ravneh. 

C: Ok, bom prisoten. V bistvu bom prisoten na določen način, ki je precej zanimiv.
  
NBL: Fantastično. To je krasno. Hvala za vaš navdih. Bova ponovno govorila… upam da kmalu po luninem mrku, o kakšnih krasnih novicah.

C: Ok. Ok. Zelo dobro.

NBL: Fantastično. Ok. Tako, dragi poslušalci, to je bil Cobra. Vzeli si bomo kratko glasbeno pavzo, kmalu bom nazaj v etru. 


Opombe prevajalke:

1 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

2 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

3 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsem Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

4 Palada (mednarodno ime 2 Pallas) – drugi odkriti asteroid (po odkritju Cerere). Odkril in poimenoval ga je Heinrich Wilhelm Olbers 28. marca 1802. Ime izvira od grške boginje Atene Palade. Ta 9 % mase. Asteroid domnevno obsega 7% mase celotnega glavnega asteroidnega pasu ter je tretji najmasivnejši asteroid, od Veste je je le za 10 – 30% manj masivnejši. Njegov premer znaša 512 km. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/2_Pallas ter https://sl.wikipedia.org/wiki/2_Palas.

5 Hiron oz. 2060 Hiron (mednarodno ime asteroida je 2060 Chiron, kot komet pa ga označujejo 95P|Hiron oziroma z uradno oznako 95P/Chiron)  asteroid tipa B (po Tholenu) oziroma tipa Cb (po SMASS), ki spada v skupino kentavrov. Zaradi nekaterih lastnosti ga prištevajo tudi med komete. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/2060_Hiron.

6 Lunini vozli – V astronomiji je Lunin vozel točka, kjer se Lunina orbita seka z ekliptiko. Severni vozel imenujemo zmajeva glava, južni vozel pa zmajev rep. Lunini vozli se gibljejo nazaj oz. retrogradno in se na mesec premaknejo približno za dve stopinji, v 18,5 letih pa za cel živalski krog. Njihov položaj je v efemeridah označen z znamenjem omega, ki predstavlja severni vozel, južni vozel pa se vedno nahaja točno nasproti. Več na: http://www.astro-star.net/splosno1/luninivozli.htm.

7 Alkijona ( η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

8 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

9 zvezdni kalčki (ang. Starseeds) – izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih potaknjencev programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnih potaknjencem omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s svojimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih potaknjencev je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim potaknjencem dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični.

10 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

11 Moldavit ali tudi Vltavin (po reki Voltavi) – vrsta tektita. Je zelene barve, nastal pa je pred 15 milijoni let pri padcu velikega meteorita na območje današnje Bavarske (krater Nördlinger Ries). Večina izvrženih delcev je padla na območje današnje Češke, kjer se imenuje vltavin ali vltavit. Posamezni primerki se imenujejo tudi po vaseh, v bližini katerih so rudniki (npr. Besednice, Slavce). Vltavit se nahaja v večjih količinah v usedlinah iz terciarja in zgodnjega pleistocena. Vzorci iz Češke so predvsem steklastozeleni in prozorni. Vzorci iz Moravske pa so temnejši, njihova barva je olivnozelena do rjave. Ima zelo visoko vsebnostjo slilicija (podobno kot naši možgani). Moldavit je zgoščena čista Ljubezen in s svojo zeleno auro zelo močno deluje na srčno čakro (jedro vseh ostalih šestih človeških energetskih centrov), ter tako dušo osvobaja in prinaša v življenje Mir in Duševno kakor tudi telesno zdravje.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Moldavit, https://en.wikipedia.org/wiki/Moldavite in http://www.zvezdnikamni.com/moldavit.

12 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

13 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

14 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

15 preboj kompresije – trenutek Dogodka in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/dogodek.html.

16 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Za pridružitev k 144.000, kliknite tukaj:



NEMŠKI PREVOD:

FRANCOSKI PREVOD:

ŠPANSKI PREVOD:

PRTUGALSKI PREVOD:

JAPONSKI PREVOD:

RUSKI PREVOD:

ROMUNSKI PREVOD:

KITAJSKI PREVOD (MANDARINŠČINA)

Komentarji