Sveže novice o situaciji

Sreda, 26. 09. 2018


(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/09/situation-update.html)

Aktivnost galaktičnega središča se je povečala. To bo vodilo do končnega očiščenja vse teme ter do zaključka Galaktičnega omrežja Luči. Centralna Rasa bo prinesla visoko galaktično kulturo tudi do tako odmaknjenih kotičkov, kot je Zemlja. 



Galaksija je multidimenzionalna mandala Svetlobe in naše Osončje se nahaja na eni izmed pomembnejših presečiščnih točk te mandale.    


Zaradi povečane aktivnosti Galaktičnega Centralnega Sonca1, zemeljske tektonske plošče postajajo nemirne:


Bogata ''elita'' pa se čedalje bolj boji Dogodka:  


Flote Galaktične Konfederacije so se po vsej Galaksiji, naši zvezdni soseščini ter znotraj našega Osončja, pozicionirale za končno osvoboditev:


Na žalost so temne sile mojstrice iluzije in so od Arhontske invazije 1996. leta pa do nedavnega usmerjale nepravilno plazmo iz galaktičnega haloja, ki se nahaja na obrobju Mlečne Ceste, skozi plazemske filamente (Setovi2 tuneli) v vsadke bitij znotraj našega Sončnega sistema. To je bil eden glavnih razlogov za mnoge zamude ter eden izmed glavnih razlogov, zakaj je toliko stvari šlo narobe:



S tem problemom je nedavno bilo opravljeno, sedaj bodo stvari potekale hitreje.

Kar sedaj ostaja so plazemske bombe s toplet3 delci, ki se nahajajo blizu površja planeta, ostanki plazemske glave Yaldabaotha4 ter ostanki mnogih manjših plazemski entitet, še posebno pajkovskih plazemskih entitet, ki se ujemajo z mesti človeške populacije na površju planeta.

Pajkovske plazemske entitete so energetsko povezane z gradovi, palačami in vodji Črnih Rodbine:




Mnogi gradovi Črnih Rodbin imajo ogromne kleti ter obsežne podzemne tunele, ki se nahajajo blizu površja planeta, ki jih uporabljajo kot centre za zlorabe otrok.

Negativni Hazarski5 vrtinec, ki se nahaja med Črnim Morjem ter Kaspijskim Morjem, uporabljajo za izgradnjo obratov za pridelovanje adrenohroma (pozor, občutljiva vsebina):



Negativna vojska, ki jo nadzorujejo skupina Himera6 in Arhonti, še vedno držijo veliko nezemljanov v ujetništvu v izredno težkih pogojih ter tako na silo ohranjajo en vidik karantene Zemlja:  


Arhontske družine Črnih Rodbin izkoriščajo Trumpa za umetno polarizacijo javnosti v paradigmo levih/desnih, s tem pa odvračajo njeno pozornost od resničnega vzroka problema:


Trumpa delno nadzorujejo Jezuiti/SMOM/Gaetani:


Trump delno (redko) prisluhne vodstvu Obveščevalne službe Pozitivne Vojske in le-ta taktično piha na Trumpov ego tako, da spodbuja čaščenje Trumpa v alternativnih medijih preko QAnona ter drugih alternativnih kanalov, v nasprotju s kritiziranjem Trumpa v javnih medijih, ki jih nadzorujejo Rothschildi. S tem Trump bolj rade volje sledi navodilom Obveščevalne službe Pozitivne Vojske.

Paradigma levih/desnih je umetna. Obe strani nadzorujejo temne sile. Kot sem že pred leti dejal, bodo Črne Rodbine ter Jezuiti izdali frakcije Rothschildov in Rockefellerjev, da bi tranzicijo preživeli nedotaknjeni, trenutna politična razdelitev pa služi ravno temu namenu.   

Politična levica (ki jo nadzorujejo Rothschildi) se bolj nagiba k svobodnemu Luciferijanizmu, ki temelji na globokem okultnem nerazumevanju uporabe svobodne volje (Thelema), ki jo interpretirajo kot dovoljenje, da počno kar hočejo za sebične namene. Luciferijanci so odpadniki šol misterijev, ki niso opravili testov iniciacije.  

Politična desnica (ki jo nadzoruje Vatikan) se bolj nagiba k Satanizmu, ki v principu okultno časti temo. Verjamejo, da je svobodno voljo treba žrtvovati tej temi.  

Za ukinitev vsega tega imajo Sile Luči briljanten načrt in ob koncu januarja 2018 so prosile za absolutno radijsko tišino o tem Načrtu.

Te prošnje se prvič ni spoštovalo ob koncu avgusta, ko je QAnon sprostil informacije o hekerskem vdoru vohunskih satelitov (Operacija Ključavnična odprtina). Kasneje je David Wilcock sprostil nekaj krušnih drobtinic o Načrtu, k sreči ni bilo nič pomembnejšega. Sile Luči so posredovale, da razumejo navdušenje, ki sledi zaključku pomembnih operacij, vendar zadeva ne bo končana dokler ne bo končana, zato moramo vsi ohraniti absolutno tajnost o tistih operacijah sil Luči, ki še vedno potekajo.   

Te nočne more bo kmalu konec.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:19



Opombe prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Set Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok, izpuščen Horus starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcal združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

3 Toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

4 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.

5 Hazari – so bili polnomadsko turško ljudstvo, ki je od 7. do 10. stoletja vladalo v Pontsko-kaspijski stepi od Dnjepra do Urala in na severnem Kavkazu. V 7. stoletju so na severnem Kavkazu ob Kaspijskem jezeru ustanovili neodvisen kaganat. Prvotno so bili šamanisti tengriisti, kasneje pa so zaradi vpliva Bizantinskega cesarstva in islamskih kalifatov mnogi prestopili v krščanstvo, judaizem in islam. Kaganat je v 8. ali 9. stoletju kot državno religijo prevzel judaizem. Ko so bili Hazari na višku moči, so skupaj s svojimi podložniki obvladovali večino sedanje južne Rusije, zahodni Kazahstan, vzhodno Ukrajino, Azerbajdžan, večji del severnega Kavkaza (Čerkezijo, Dagestan in Čečenijo), dele Gruzije in polotok Krim. V letih 965 do 969 je njihovo samostojnost zlomil knez Svjatoslav I. Kijevski in postali so podložniki Kijevske Rusije. Hazare so postopoma izpodrinili Rusi in Kipčaki, nato pa Zlata horda, tako da so kot kulturno različno ljudstvo postopoma izginili. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Hazari. V alternativnih novicah so hazari znani kot skrivni vladarji sveta (znane iluminatske družine). http://www.srbijadanas.com/clanak/hazarija-20-jevrejski-plan-za-okupaciju-krima-18-03-2015

6 Skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

Komentarji