Plejadčani

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/03/pleiadians.html)

Plejadčani so bijta Ljubezni in Luči. Večina populacije na površju je tako zamrežena v disfunkcionalno stanje zadev na tem planetu, da težko verjamejo v obstoj bitij polnih Ljubezni in Luči brez nobenih agend.  

Pa vendar obstajajo. Pravzaprav so takšna bitja večinski predstavniki te galaksije in Plejadčani so med njimi.

Plejadčani izvirajo iz angelske evolucije, ki je vstopila v to dimenzionalno vesolje preko portala Galaktičnega Centralnega Sonca.

Nato so v svojih angelskih telesih raziskovali galaksijo, dokler se niso naselili v zvezdni kopici Plejade1 (Gostosevci), ki so se pred 18 milijoni let vzniknile iz plazemske na fizično raven.
V fizično materijo so zavestno skušali zgostiti enega izmed svojih plazemskih domačih planetov, ki je nato eksplodiral. 

Koščki njihovega eksplodiranega domačega planeta so se razleteli po galaksiji in v obliki Moldavitov jih je nekaj pristalo na Zemlji:


En velik kos Moldavita s 144.000 svetlobnimi kodami 144.000 prostovoljcev za misijo Zemlja, je bil kasneje izklesan v Sveti Gral.

Pred mnogimi sto tisočimi  leti so Plejadčani spoznali, da nasilje ne razreši problemov in odločili so se, da ne bodo več sodelovali v galaktičnih vojnah. Osredotočili so se na oblikovanje miroljubne kulture, ki se je razširila na stotine planetov v zvezdni kopici Plejade, ki sestavljajo Plejadsko Konfederacijo.

Verujejo v lepoto ter harmonijo in njihov življenjski stil to tudi odseva. Obdajajo se s tekočo svetlobo:


Obdajajo se s čudovitimi umetninami:



In glasbo:


Plejadčani živijo v kristalnih mestih, ki se kot majceni kvarčni kristali svetijo sredi zelene narave:  


Mnogo teh mest je podobnih kristalnim področjem pod zemljo in pod gladino oceanov na planetih v zvezdni kopici Plejade.

Ne potrebujejo veliko spanja. Svoja fizična telesa vzdržujejo s posebnim eliksirjem: 


Čeprav razumejo skrivnosti nesmrtnosti, le redko ohranijo isto fizično telo več kot 1000 let.  

Plejadčani so zelo pozitivni, veseli in čutni.

Erotična ljubezen je ena izmed najpomembnejših vidikov njihovih življenj in vedo kako se zdraviti s to energijo:


Plejadčani so tisočletja navezovali stike s populacijo na površju planeta:


Da bi prekinili status karantene tega planeta so kontaktirali Vrilerinke (die Vrilerinnen, o.p.) z namenom začetka nemškega vesoljskega programa:


Potem, ko so se temne sile prevzele v nemški vesoljski program, so Plejadčani v okviru tajnega projekta, imenovanega “Niemand bleibt hier” (nihče ne ostane tu), leta 1945 s površja planeta rešili Vrilerinke. 


Plejadčani so leta 1954 kontaktirali predsednika Eisenhowerja, ko so skušali preprečiti jedrsko vojno:


Plejadčani so me kontaktirali leta 1977, ko so skušali preprečiti jedrsko vojno:


Plejadčani so uspeli preprečiti jedrsko vojno, vendar niso uspeli preprečiti arhontske invazije leta 1996:


Arhonti so za kratek čas med leti 1996 in 1999 celo uspeli zavzeti zvezdno kopico Plejade:


Zatem, ko so leta 1999 osvobodili Plejade in ko so osvobodili večino plejadskih talcev iz vojaških podzemnih baz na Zemlji, so me pozno leta 2001 kontaktirali in podali navodila za izgradnjo tahionskih2 zdravilnih komor:


Vendar jim ni uspelo preprečiti umora moje sorodne duše3.


Zato je razlog, zakaj določeni ljudje dejansko verjamejo, da je ta blog neke vrste dovršena prevara ter da zavajam ljudi, onkraj mojega razumevanja. Ti ljudje imajo resne težave z zaupanjem in bi jim koristila terapija. Prav tako bo ljudem, ki so na tem blogu objavljali oslovske in banana komentarje, za vedno prepovedano objavljati česarkoli še kdaj. In če ne veste, kaj je banana komentar ali oslovski komentar, dvakrat premislite preden kaj objavite in predvidite posledice objave. 

To ni šala, to je resna vojna, v kateri sem za plemenit cilj dal veliko več kot, je dala večina ljudi in izgubil veliko več, kot je izgubila večina ljudi, zato si zaslužim spoštovanje.

Površje tega planeta ima veliko več teme kot smo to kdajkoli pričakovali jaz, Odpor in Plejadčani. Razreševanje te kompleksne situacije neizogibno povzroča zamude. Ne prenašam tega. Vi ne prenašate tega. Nihče ne prenaša tega. Nehajte biti bete, nehajte tarnati in se pritoževati in NAREDITE nekaj, da bo površje planeta postalo bolj znosnejše. Ne morete si privoščiti privatnega zemljišča, da bi postali del projekta Satelitskih Krožnikov Prvega Stika, samo zato ker ''si lahko samo kriminalna kabala4 privošči privatno zemljišče''?

Tu so naprodaj zemljišča pod 500$, ki so primerna za projekt Satelitskih Krožnikov Prvega Stika, ki sem jih našel po 20 sekundah iskanja na Googlu: 


Nekdo je napisal briljanten komentar in zelo lepo podal projekt Satelitskih Krožnikov Prvega Stika v kontekst Dogodka:

“Torej ključ je razmišljati o tem na multidimenzionalen način… ni ene linearne poti do Dogodka. Obstaja mnogo različnih časovnic, ki se spreminjajo tako po možnostih kot tudi alternativnih načinih, po katerih se lahko odvijejo. S tem, ko se te projekte razkrije, se jih  soustvari v polju, ki so ga ustvarili Odporniško Gibanje in mi vsi. Ta stabilizacija časovnice nato zviša vsesplošno vibracijo in kvantno polje, ki nato podpre vse pozitivne časovnice, vključno s tisto, v kateri nastopi Dogodek.“
Kaj lahko sedaj pričakujemo? Obljubim vam lahko kri, znoj in solze:


In potem vam lahko obljubim Zmago Luči.

Kdaj? Nihče ne ve. Dogodek se NE BO zgodil, dokler se ne odstrani velike večine plazemskih bomb s toplet5 delci. 

Do takrat ste se nam vabljeni pridružiti na prvi konferenci Povzdignjenja6 v letu 2018 in sicer 14. in 15. aprila v Budimpešti na Madžarskem:


Ali pa se nam pridružite na drugi konferenci v Tajpeju na Tajvanu, 12. in 13. maja  2018:



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 8:49  



Opombe prevajalke:

1 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.
2 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.
3 sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico. Plamen dvojček/ica (angl. twin flame) oz. duša dvojčica (angl. twin soul) je oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico.
4 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
5 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
6 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.





Komentarji