Vrtinec Boginje in preobražanje vse teme

Spiral


''Vrtinec Boginje'' je ultimativna tehnologija sil Luči, ki bo dokončno razgradila Matrico na astralnih in eteričnih ravneh našega planeta.  

Vrtinec Boginje je starodavna atlantidska meditacija. Vrtinec Boginje je mavrična spirala energije, ki zaobjema vse možne kombinacije Svetlobe. To je prisotnost angelskega bitja, ki pretvarja vso temo v čisto Svetlobo preko osem-dimenzionalnih zvezdnih vrat konverzije Antarion. To je vrtinec prisotnosti Enega, ki vsrka vso anomalijo dualnosti in jo preko procesa mikrotriangulacije povzdigne v Enega.

Vsi vrtinci Boginje tvorijo omrežje Svetlobe na eteričnih in astralnih ravneh, ki proizvaja morfogenetsko polje Enosti, ki na tem planetu služi kot instrument božjega posredovanja. To omrežje Svetlobe bo na koncu pretvorilo vso temo na astralni in eterični ravni in odstranilo vse negativne entitete, dokler zadnjega reptila za vedno ne bo več in dokler vse ne-fizične ravni Zemlje ne postanejo kraljestva Luči. To bo napravilo prave pogoje za Dogodek.   


Vrtinec Boginje je angelska prisotnost, ki prehaja skozi naša telesa in se zasidra na fizični ravni. Ta Vrtinec Boginje boste lahko začutili v svojem telesu. Arhonti so alergični na energijo Boginje. S tem razlogom, je katoliška cerkev zatirala ženske. Ne-fizični Arhonti so na to zelo alergični. Vsakič, ko katerakoli ženska ali moški kanalizira ta Vrtinec Boginje, je za vedno odstranjenih na tisoče reptilov. 

Tu so navodila za sidranje Vrtinca Boginje:

1. Dvignite svoje roke nad glavo in se začnite vrteti v smeri urinega kazalca.
2. Medtem, ko se vrtite, pojte mantro iiii tako, da vibrira skozi vaše telo si predstavljajte, kako se vaše telo spremeni v briljanten steber Luči z milijoni mavrično obarvanih zvezdic, razpršenih v tem stebru Luči.
3. Še naprej pojte mantro in se vrtite. 
4. Sedaj spustite svoje roke ob telo in se še naprej vrtite v smeri urinega kazalca. Medtem začnite peti mantro eeeaaa (e izgovorjeno kot v besedi letalo) tako, da vibrira skozi vašo telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Luči širi navzven iz vašega srca po celotnem planetu. Prosite za prisotnost vaših duhovnih vodnikov, Mojstrov Modrosti1, Plejadčanov, Angelov, delfinov, duš dvojčic2, sorodnih duš3, dušnih družin in drugih bitij Luči.
5. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter še nekaj časa ostanite z vsemi temi bitji Luči.

Vrtinec Boginje lahko aktivirate  kadarkoli se čutite tako vodeni in to bo okrepilo planetarno omrežje Svetlobe in pospešilo proces očiščevanja ne-fizičnih ravni, kar bo na koncu vodilo v Dogodek.

Za tiste, ki jim je ta meditacija nepoznana, je tu povezava do posnetka vodene meditacije v slovenščini:


-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:
Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.
sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.

Komentarji