Skupine za Podporo Dogodka

azur-sky-crowd

V naši strukturi Skupine za Podporo Dogodka (SPD) predstavljajo moški del Pripravimo se na Spremembo, skupine Sestrstva Vrtnice (SV) pa predstavljajo ženski del. Medtem ko so SV tu, da preko meditacij in drugih del Luči kanalizirajo in sidrajo energije mirnosti, enotnosti, nežnosti in sprejemanja, so SPD tu za neposredna dejanja pri organiziranju skupnosti.

SPD predstavljajo iniciativo, imajo vizijo, so graditelji in dajejo stvarem obliko. Medtem, ko  SV držijo v prostoru potreben mir, tišino, mirnost, ki jih potrebujemo za vzpostavljanje povezave, SPD ustvarjajo gibanje in dejanja. Obe izmed teh skupin morata sodelovati in biti v popolnem ravnovesju za odvijanje stvari v njihovem polnem potencialu. Ravnovesje in povezava moških in ženskih energij je ključen del pri ustvarjanju harmoničnega sveta.

Namenjeno nam je biti vodje, ne šefi. Ustvarite več voditeljev, ne privržencev. 


Vsakdo ima v različnih trenutkih zmožnost in potencial postati voditelj. Vsakdo ima tudi zmožnost sledenja in podpiranja iniciativ drugih ljudi (vse dokler z nami rezonirajo), kar je ženska energija, ki je nujna za ustvarjanje. Da se odvije najvišji možni potencial, bomo morali spoštovati oba aspekta v nas in ostalih. 

Vodenje, moška lastnost, je naravni del harmoničnega življenja. Vodstvo je posameznik z idejo, ki za njeno manifestiranje enostavno povabi druge in se loti potrebnih korakov za njeno organizacijo. Tako preprosto je. To nima zveze z obnašanjem kot šefom, nadrejenim in govorjenjem ostalim kaj delati. Voditelji ne govorijo ostalim kaj narediti, oni opravijo delo kolikor ga lahko in povabijo ostale ter spoštujejo njihovo svobodno voljo. Ključna beseda tukaj je povabijo. Pravo vodenje potrebuje ravnovesje med iniciativo in sprejemanjem. 

Tu je nekaj izmed ključnih nalog SPD pred, med in po Dogodku:

  • Vzpostaviti kontakt z mediji, najsi bodo osrednji ali alternativni, nacionalni ali lokalni. Odporniško Gibanje bo kontaktiralo tiste SPD, ki so dovolj pripravljene in uravnovešene ter pomagalo vzpostaviti te stike. Ta vidik je kritičnega pomena, saj bo kvaliteta informacij medijev ključnega pomena ob dnevu Dogodka in v prvih nekaj dneh po njem. Izid dneva bodo določale izbrane besede in uravnovešene energije. Obstaja specifičen načrt za medije, kliknite tukaj.
    -
  • Kontaktirati obstoječe voditelje in jim razložiti, kaj se dogaja. Med tistimi, ki ne bodo aretirani, jih bo večina zmedenih in ne bo imelo pojma kaj se dogaja. Ti vključujejo župane, mestne svetnike, menedžerje proizvodnje in distribucije hrane in energije, itd. Vojska in policija bosta od Odporniškega Gibanja in pozitivne vojske dobili natančne informacije. V nujnih primerih imajo načrte za oskrbovanje prebivalstva z osnovnimi dobrinami, ki jih lahko aktivirajo, če je to potrebno. Vendar je, tako kot v primeru medijev, ključnega pomena, da je tudi populacija v tem akter in organizator, zato da se izognemo strahu pred obsednim stanjem. Da se resnično osvobodimo, moramo svojo realnost ustvarjati sami. Za dostop do obstoječih dokumentov, pripravljenih za kontaktiranje lokalnih voditeljev, kliknite tukaj.
    -
  • Organizirati iniciative skupnosti. Spoznajte svojo skupnost, različne skupine in posameznike, katerih del so. Obstaja veliko skupin, ki delajo dobre stvari: joga in meditacijski centri, gibanja za lokalno organsko hrano, razna prizadevanja za solidarnost skupnosti. Ne kontaktirajte jih in jim govorite, kaj delati; ne delajte se, kot da ste nad njimi. Nismo nad njimi. Najboljša stvar, ki jo lahko naredite je, da jih povabite k sodelovanju in jim pustite igrati svojo vlogo tako kot oni želijo. Dajte jim potrebne informacije o tem kar se dogaja, če jih imate. Odporniško Gibanje in pozitivna vojska lahko kontaktirata tiste SPD, ki so dovolj pripravljene in uravnovešene ter jim dasta npr. ključe centrov skupnosti za organizacijo srečanja skupnosti, za deljenje informacij, za druženje in pomirjanje ljudi, za nudenje zdravljenja, skupinskih meditacij, itd. 
    -
  • Ne pozabite se skoncentrirati na prioritete. Osnovne življenjske potrebe so na prvem mestu: voda, hrana, obleke, zatočišča, ogrevanje. Razmislite o organiziranju tako takojšnje distribucije hrane in vode za kratki, srednji in dolgi rok, kot tudi o iniciativi pridelave hrane za naslednjih nekaj mesecev. S pridelavo hrane je močno upravljala kriminalna kabala in jo zastrupljala, zato bomo potrebovali prestrukturiranje, najverjetneje bomo morali začeti z investiranjem v razpoložljivo lokalno zemljo in začeti pridelovati lokalno hrano. Poiščite in spodbujajte lokalne ljudi, ki lahko ponudijo kratkoročen alternativni vir elektrike: sončne celice, itd. Prioriteta in fokus bi zmeraj morala biti poskrbeti za vsakogar ves čas. Na dolgi rok bodo ta vprašanja rešena mnogo lažje zahvaljujoč ogromnim tehnološkim in spiritualnim napredkom, na kratek rok, pa bodo ta vprašanja zahtevala osredotočeno in jasno organizacijo.   

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Komentarji