Padec Skupine Himera

Ponedeljek, 07. 07. 2014

(Izvirni članek (v angleščini) je na voljo na:http://2012portal.blogspot.si/2014/07/fall-of-chimera.html)


Prišel je čas, da se objavi več informacij o skupini Himera. Deli teh informacij se bodo morda nekaterim zdeli neverjetni, ampak resnica je bolj čudna od fikcije. 

Ta skupina vključuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. Na Zemljo so pred 25.000 leti prišli v fizičnih humanoidnih telesih ter spravili planet v karanteno. Okoli Zemlje so zgradili skalarno elektromagnetno ograjo (Kopreno1), s čimer so učinkovito preprečili pozitivne stike z izvenzemljani in izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta.


V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta. To časovno obdobje je videlo zanimive okultne razvoje. 

 
Najprej, so sile Luči leta 1917 v Nemčiji oblikovale družbo Tul. Zelo kmalu se je vanjo infiltriral Rothschildski agent po imenu Adolf Schicklgruber (Hitler), ki so ga nadzorovali Arhonti. Skupina je postala instrument temnih sil in se nadalje preobrazila v družbo Vril, ki je razvijala nemški tajni vesoljski program:  
 
 
Ko je skupina Himera to videla, se je zavedala, da je človeška populacija na površju planeta dosegla zadosten tehnološki razvoj za dosego zvezd in prebod koprene. Da bi to zadušili, so svoj prvi stik s populacijo na površju planeta naredili preko Karla Haushoferja, na njegovih potovanjih po Tibetu. Po tem stiku je bil Haushofer, ki ga je nadzorovala skupina Himera, glavna okultna sila nacistične Nemčije:  
 
 
Potem, ko so nacisti izgubili drugo svetovno vojno, so bili v okviru operacije Paperclip (Sponka, o.p.) prepeljani v ZDA, kjer so tvorili hrbtenico vojaškega-industrijskega kompleksa, nadaljevali razvoj svojega tajnega vesoljskega programa in pričeli z izgradnjo globokih podzemnih vojaških baz. Vse to je financiralo Yamashitovo zlato. Skupina Himera je bila vseskozi v ozadju, previdno spremljala poteze vojaškega-industrijskega kompleksa ZDA in zagotavljala, da se je status karantene ohranil ter ostal nedotaknjen. Galaktično Konfederacijo je močno skrbelo večanje količine nuklearnega orožja Negativne Vojske, zato so naredile poskus, da minimalizirajo učinek termonuklearne bombe v jedrskem poskusu Castle Koon leta 1954:  
 
 
Zatem, ko je Konfederacija uspešno zmanjšala donos bombe za skoraj 90 %, se je vojaški-industrijski kompleks ustrašil in združil svoje sile proti grožnji ''visokih belcev''. To je bilo natanko to, kar je skupina Himera želela, ker je sedaj po vsem svetu imela združeno Negativno Vojsko, ki je delala na skupnem cilju ohranjanja karantene. Vzpostavljeni so bili zelo strogi protokoli in toleriralo se ni nobenih uhajanj informacij o ''globokih dogodkih'', ki bi lahko prekinile status karantene. To je razlog, zakaj se nikjer ne more najti nobenega pravega dokaza o obstoju izvenzemljskih civilizacij in večino ''dokazov'' je CIA ponaredila, da bi celotno zadevo le še bolj pomešala. To je tudi razlog, zakaj na internetu ne morete najti nobenih globljih informacij, ampak samo nenehno reciklažo dobro znanih dejstev. Morda ste opazili, da so skoraj vse informacije o NLP-jih in globokih podzemnih vojaških bazah, stare desetletja.   
 
Edino omembo skupine Himera, lahko najdete v intervjuju Jamesa Casbolta. On je eden izmed zelo redkih ljudi z dostopom do globokih informacij, ki je stopil v javnost. Čeprav tu ni vse točno, je vseeno vredno branja: 
 
 
Skupina Himera časti Črno Sonce, ki je njihov simbol Galaktičnega Centralnega Sonca. Njihov vodja ima še zmeraj edini kos Črnega Kamna, ki je kepa kondenzata težkih top/antitop kvarkov, pripeljana na Zemljo z Rigela2 leta 1996. Črni Kamen je center primarne anomalije3 teme in je veliko nevarnejši od bombe s strangelet4 delci, saj so top kvarki veliko težji od strange kvarkov:  
 
 
Voditelji skupine Himera so varuhi elektromagnetne nične cone.
 
Skupina Himera je imela svoje lastno omrežje podzemnih baz, dokler jih pred nedavnim Odporniško Gibanje ni očistilo. Te baze so bile med seboj povezane z zelo hitrim železniškim sistemom. Da objasnim situacijo: do nedavnega so obstajali trije podzemni železniški sistemi: eden je povezoval globoke podzemne vojaške baze Negativne Vojske, drugi je povezoval baze skupine Himera in tretji povezuje baze Odporniškega Gibanja. Vlak Odporniškea Gibanja je bil tisti, ki sem ga videl leta 1977. Obstoj podzemnega železniškega sistema Negativne Vojske je pricurljal v javnost preko tega dokumenta RAND:
 
 
Sedaj je operativen samo še pozemni železniški sistem Odpora. Skupina Himera se več ali manj zadržuje v najvišjih podzemnih oddelkih vojaških baz na površju, bližje od 30m od površja proti zemlji. Njihova trenutna glavna oporišča, preko katerih sedaj nadzorujejo površje planeta, so: 
 
*Borgo Santo Spirito, Rim, Italija
*Aviano NATO baza, Italija
*Določena tajna lokacija, centralna Evropa  
*Druga določena tajna lokacija, centralna Evropa  
*Ramstein NATO baza, Nemčija
*Fairford RAF baza, VB
*Montauk, NY
*Wright-Patterson AFB, OH
*Sandia / Los Alamos, NM
*White Sands / Območje 6413, UT
*Nellis AFB / Območje 51, NV
*Edwards AFB, CA
 
Vsaka izmed teh lokacij ima na svojem teritoriju svojo lastno bombo s strangelet delci. Te bombe s strangelet delci so precej nevarne in so glavni razlog, zakaj Pozitivna Vojska še ne dela svojih potez v smeri porajanja Dogodka:
 
 
  
Lokacija blizu vstopne/izstopne točke Montauka, je Cold Spring Harbor, genetski laboratorij, kjer po navedbah nekaterih nepotrjenih virov, skupina Himera proizvaja klone najvišjih članov kriminalne kabale5:
 
 
 
Sile Galaktične Konfederacije neprestano spremljajo poslopje in bodo končale poslopje klonirnega programa, ko bo situacija za to pripravljena:
 
 
Skupina Himera je v zadnjem desetletju, preko programa PROMIS in preko hitro-prenašalnih menjalnih programov, centralnim bankirjem izpod rok izmaknila globalni finančni sistem. Odporniško Gibanje in Organizacija (njegova predhodnica), sta se teh programov kar nekaj časa zavedala in uspela iz črnih sredstev kriminalne kabale posesati okoli 70 bilijonov6 dolarjev. Ta denar bo po Finančni Ponastavitvi človeštvu vrnjen nazaj preko kolateralnih sredstev.  

Skupine Himera ne smemo mešati z odcepitveno civilizacijo. Odcepitvena civilizacija je izvirala v nacističnem okultnem vesoljskem programu in se razvila v vojaško-industrijski kompleks z veliko črnih projektov, medtem ko je skupina Himera gonilna sila v ozadju odcepitvene civilizacije in jo manipulira, da pomaga ohraniti status karantene planeta Zemlja. Meja med skupino Himera in odcepitveno civilizacijo se imenuje fazna ločnica, o kateri se javno ne more ni več povedati. Dogodek/Preboj Kompresije bi se lahko imenoval tudi fazni prehod.   
 
Za poraz skupine Himera so sile Luči razvile protokol in ta protokol se sedaj izvaja.
 
Zmaga Luči je blizu. 
 

Objavil Cobra ob 16:00

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Opombe prevajalke:
1 Koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu.
2 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu.
3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
4 strangelet delec – uradno teoretični delec, ki vsebuje pribl. enako število zgornjih (u) kvarkov, spodnjih (d) kvarkov in čudnih (s) kvarkov.
5 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
6 bilijon – avtor navaja angleški izraz trillion, kar po slovensko pomeni bilijon.


Komentarji