Konec karantene Zemlja

Ponedeljek, 10. 03. 2014


(Izvirni članek (v angleščini) je na voljo na: http://2012portal.blogspot.si/2014/03/quarantine-earth-endgame.html)

Zdaj je varno objaviti določene informacije, ki bodo prinesle jasnost v zvezi s celotno situacijo glede Dogodka in dinamično napetostjo med silami Luči in silami Teme. Čeprav bi te informacije lahko za nekatere bile šokantne, je prišel čas, da ljudje spoznajo resnico, ker samo ko poznamo resnico, se situacije lahko razrešijo.

Da bi v celoti razumeli situacijo na tem planetu, se moramo vrniti v specifično obdobje galaktične zgodovine, ko so bile ustvarjene temne sile. Temne sile so za svoje glavno oporišče izbrale zvezdni sistem Rigel1 v ozvezdju Orion2, od koder so nadzorovale svoj galaktični imperij.
Temne sile so kmalu ugotovile, da jim jemanje talcev daje najbolj učinkovito moč proti silam Luči, saj sile Luči skrbijo za svoje ljudi. Temne sile so večkrat ovirale njihova dejanja, tako da bitij Luči, ki so jih temne sile vzele za talce, ne bi poškodovale.
Temne sile so razvijale svoje mehanizme jemanja talcev in istočasno razvijale tehnologije eksotičnih orožij, ki so kosili po galaksiji, uničevali celotne planete, brisali celotne civilizacije.
V določeni točki so razvile svoj najučinkovitejši način izkoriščanja talcev za izvajanje pritiska. Zahtevale so, da Vir preneha dajati Mojstrom Modrosti3 in Galaktični Konfederaciji informacije o tajnih aktivnostih in načrtih temnih sil, sicer so grozile z uničenjem večjih sektorjev galaksije.
Od takrat naprej, so sile Luči prenehale prejemati informacije o določenem delu aktivnosti temnih sil. To je po vseh dimenzijah ustvarilo kozmični energijski razmik med svetlobo in temo, to je bil začetek dualnosti. V peti dimenziji in višje, se je tema manifestirala kot preprosta odsotnost informacij in razumevanja, kako razrešiti kozmično situacijo. Od takrat naprej, so nekatere rase pričele verjeti, da sta tema in trpljenje nujni sestavini življenjske izkušnje, tako kot noč sledi dnevu in dan sledi noči.
To je temnim silam omogočilo spremeniti njihovo oporišče na Rigelu v prvo pravo karanteno, kamor ni mogla vstopiti nobena Svetloba, saj Mojstri Modrosti niso prejeli informacij o aktivnostih, ki so se odvijale na Rigelu in potemtakem niso mogli tja pošiljati Svetlobe in Ljubezni, da bi ozdravili situacijo. Tam so temne sile na skrivaj razvile njihovo najsmrtonosnejše orožje, bombo s strangelet delci.
Bomba s strangelet delci je konglomerat težkih kvarkov, imenovanih strange kvarki (čudni kvarki, o.p.):
Ko je ta konglomerat izpostavljen ekstremnemu pritisku in temperaturi, ustvari verižno reakcijo, ki spreminja običajno v materijo v čudno materijo:
Če taka verižna reakcija ne bi bila zaustavljena, bila lahko samo ena bomba s strangelet delci izbrisala celotno znano vesolje. K sreči so sile Luči zmeraj imele tehnologijo, ki drastično zmanjša radij bombe s strangelet delci. Bomba s strangelet delci je še vedno veliko smrtonosnejše orožje kot termonuklearna bomba.
Skozi milijone let, so temne sile proizvedle nekaj fizičnih in veliko več eteričnih bomb s strangelet delci in jih shranile na Rigelu.   


Pred 25.000 leti so ustvarile svojo drugo karantensko oporišče na planetu Zemlja in sem prenesle del svojih bomb s strangelet delci in drugega eksotičnega orožja. To orožje je bilo pravi razlog, zakaj se Galaktična Konfederacija ni vmešala med nacističnim holokavstom, atomskimi eksplozijami nad Hirošimo in Nagasakijem, Stalinovimi čistkami ali ruandskim genocidom. V tistem času, Galaktična Konfederacija ni natančno vedela, kakšno orožje ima temna stran na razpolago, vedela je samo, da bi njeno vmešavanje lahko vodilo v katastrofalne posledice.
Skozi celo 20. stol., je Galaktična Konfederacija na poti Prvega Stika umikala oviro za oviro, dokler leta 1995 ni bila pripravljena narediti svoje poteze. To je v tistem času med glavnimi Arhonti na Zemlji sprožilo rdeči alarm in odločili so se, da prikličejo vse preostale sile v galaksiji za ubranitev karantene Zemlja. To je leta 1996 vodilo v tako imenovano kongovsko invazijo Arhontov.
Za kratko obdobje nekaj let, so temne sile uspele nadzorovati večino zvezdnih sistemov v območju 1000 svetlobnih let okoli Zemlje, razen zvezdnega sistema Sirij4. Leta 1996 so uspeli celo vdreti v zvezdno kopico Plejade, kar je izgledalo takole:
To je bilo za Plejadčane velik šok, saj so pred to invazijo preživeli na sto tisoče let v miru.
Rigelanci so celo vzeli manjše število Plejadčanov za talce, jih prepeljali na Zemljo v globoke podzemne vojaške baze pod jugozahodom in jih mikročipirali. Tako bi to lahko pravzaprav izgledalo v bazi Dulce nekje med letoma 1996 in 1997:
Galaktična Konfederacija je leta 1999 osvobodila Plejade in leta 2001 je Odporniško Gibanje osvobodilo Plejadčane iz baze Dulce, vendar je Plejadska rasa potrebovala skoraj desetletje, da si je popolnoma opomogla od šoka in nato bila zmožna sodelovati v operacijah Galaktične Konfederacije za osvoboditev planeta Zemlje.
V obdobju med letoma 1996 in 1999, so bile vse rigelske bombe s strangelet delci in ostalo eksotično orožje, pripeljane na planet Zemlja. Do leta 2004 je Odporniško Gibanje veliko večino fizičnega eksotičnega orožja odstranilo, vendar je do nedavnega velik del eteričnega eksotičnega orožja ostal.
Med ostalimi eksotičnimi orožji, bi omenil fizična antigravitacijska skalarna orožja.  Do leta 2004 so vsa odstranili in Odporniško Gibanje ne bo dovolilo, da bi vojaško-industrijski kompleks kdajkoli ponovno ustvaril kakršnakoli taka orožja, vendar podpirajo razvoj antigravitacijske tehnologije v miroljubne namene:
Od leta 1999 naprej Mojstri Modrosti, Galaktična Konfederacija in Odporniško Gibanje iz karantene Zemlja aktivno odstranjujejo plast za plastjo eteričnih tehnologij. Vsakokrat, ko je ena plast odstranjena, Mojstri Modrosti prejmejo informacije od Vira o naslednji plasti, nato osebje Konfederacije in Odpora odstrani naslednjo eterično plast. Ta proces se je odvijal po istem postopku, dokler pred nekaj tedni ni prišlo do drastičnega preboja.
Mojstri Modrosti so takrat od Vira prejeli informacije o VSEH preostalih eteričnih temnih silah in njihovih tehnologijah. To je učinkovito razkrojilo osnovo dualnostnega sistema realnosti in glavnim Arhontom na tem planetu odvzelo temelj njihove moči. Nora realnost nasprotovanja teme in svetlobe se bo kmalu sesula, ostala bo samo Svetloba in vso trpljenje se bo končalo za vekomaj. 


Od 08. 03. 2014 naprej je ostala samo še ena zadnja plast eteričnih Arhontov in njihovih eksotičnih orožij. Velike večine eteričnih Reptilov ni več, velike večine njihovih tehnologij ni več, ostala je v glavnem majhna skupina norih Arhontov skupaj z njihovimi eksotičnimi eteričnimi orožji. Ali imajo bombe s strangelet delci ali kaj drugega je nejasno, saj se te informacije zaradi varnostnih razlogov še zmeraj prikriva. Trenutno je to edini faktor, ki preprečuje Dogodek4. Iz istega razloga tudi nejasno, kako dolgo bo ta plast ostala.
Na fizični ravni je vse pripravljeno na Dogodek. Zemljo obdaja tudi obsežna flota Konfederacijskih ladij. V območju nizke zemljine orbite je pozicioniranih okoli 5 milijard zakritih fizičnih ladij.
Poleg tega, se okoli 120 milijonov zakritih fizičnih konfederacijskih ladij nahaja v območju med Karmanovo linijo
in Armstrongovo limito:
Število in strateške pozicije zakritih konfederacijskih ladij v troposferi in na površju planeta za zdaj ostaja visoko zaupna informacija.
Ko se bodo v zadnji eteričnih obrambni plasti Arhontov pojavile prve razpoke, si bodo dogodki nato hitro sledili. Pričakujemo lahko hiter pojav sledečih dogodkov (ne nujno v istem vrstnem redu):
- Razkritje ekstremno naprednih in učinkovitih medicinskih tehnologij preko javnih medijev
- neizpodbiten dokaz obstoja Atlantide, ki bo objavljen preko javnih medijev
- neizpodbiten dokaz obstoja izvenzemeljskih civilizacij, ki bo objavljen preko javnih medijev, najverjetneje iz skrivnih NSA dokumentov, preko Snowdena ali kateregakoli drugega žvižgača
- objava popolnoma delujočih domačih enot za brezplačno energijo, ki bodo naprodaj preko javne spletne strani
- aretacija ali fizična odstranitev najvišjih članov kriminalne kabale5, objavljena preko javnih medijev
- svetovna finančna Ponastavitev
- Dogodek 
Za pospešitev procesa so me sile Luči prosile, naj začnem pritiskati na ''akupresurne točke Razkritja''. Najprej bom pritisnil na dve izmed njih.
Prvič, imam stik z zelo močno pozitivno skupino z znatnimi finančnimi zmožnostmi, proizvodno infrastrukturo in strateškim načrtom za pričetek masovne proizvodnje  in prinašanja privoščljivih naprav za brezplačno energijo človeštvu. Iščejo investitorje z delujočimi napravami nadenotnosti6, ki bi se jih lahko hitro spravilo v masovno proizvodnjo. Investitorji z osebno integriteto, ki postavljajo osvoboditev planeta pred dobičkom, se ne bojijo kriminalne kabale in imajo delujoče prototipe nadenotnosti, ki se jih da razstaviti in enostavno replicirati, me lahko kontaktirajo na cobraresistance@gmail.com
Drugič, obstaja določen projekt, ki vključuje Odporniško Gibanje in populacijo na površju planeta. Če je kdorkoli od leta 1996 naprej imel fizičen stik z Odporniškim Gibanjem ali omrežjem Agarta, me lahko kontaktirajo na cobraresistance@gmail.com
Na fizični ravni situacija na površju planeta počasi dosega svoj vrhunec. Kriminalna kabala je šla predaleč in sile Luči so izdale ultimate. Kriminalna kabala je potrebovala demonstracijo in mila verzija tehnologije zvezdnega prahu je bila prosto dana:
Tu moram dodati, da se zvezdnega prahu ne da uporabiti samo za onesposabljanje ali likvidiranje agentov kriminalne kabale, uporabi se lahko tudi za zdravljenje. Zvezdni prah lahko v 15 minutah ozdravi večino vzrokov kroničnih bolečin. Čas je, da ljudje ZAHTEVAJO sprostitev te tehnologije in tako pomagajo človeštvu prinesti zdravljenje. Kmalu bo sproščenih veliko drugih naprednih tehnologij zdravljenja in Pozitivna Vojska Egipta je naredila prvi korak v tej smeri, navkljub trudu, da bi jih spravili na slab glas: 
Obstoj teh naprav so mi neposredno potrdili viri Zmajev in viri znotraj egiptovskega Belega Plemstva.
Ljudje se končno začenjajo zavedati dejanj jezuitsko podprtih plačancev v Ukrajini, ki  želijo ukaniti Ukrajino in Rusijo v vojaški spopad:
Eden izmed razlogov je ta, da želijo Jezuiti v Ukrajini izbrisati rusko ortodoksno cerkev ter jo zamenjati z ukrajinsko-grško katoliško cerkvijo, ki je prijazna Jezuitom:
Drugi razlog je ta, da želijo Jezuiti priključiti Ukrajino Evropski Uniji, ki je jezuitska tvorba:
Obstaja veliko skupin z močnimi vojaškimi sposobnostmi, ki postajajo zelo jezne na kriminalno kabalo in sile Luči jih ne morejo in ne bodo več zadrževale, zato bodo te skupine najverjetneje začele odstranjevati člane kriminalne kabale s planeta, če že niso začele in ne bodo čakale na scenarij masovnih aretacij ter Dogodek. Tu moram dodati, da temnim silam pripada samo okoli 10 % Jezuitov in mnogo članov kriminalne kabale je v Iluminatski mreži proti svoji volji, zato bi prosil prej omenjene skupine, naj pri svojih operacijah odstranjevanja kriminalne kabale uporabijo razsodnost.  
Ena izmed teh skupin je sporočila, da če samo še ena oseba umre zaradi dejanj plačancev v Ukrajini, bodo začeli odstranjevati plačance in če to ne bo dovolj, bodo pričeli odstranjevati najvišje člane kriminalne kabale enega za drugim.
Druga skupina je svetovala Putinu, naj namesto vojaškega razreševanja ukrajinskega konflikta, raje pošlje agente Spetsnaz odstranjevati člane kriminalne kabale.
Skrivnosti ''neznani dobrotnik'' je pristopil do določenih mafijskih skupin in prisegle so mu zvestobo ter obrnile hrbte svojim prejšnjim sponzorjem, Iluminacistom in Jezuitom.
Obstajata vsaj dve skupini, ki sta pripravljeni na akcijo, vendar ju ne bom specifično omenil po imenu.
Kot je Fulford prejšnji teden dejal: ''Medtem časom, opazujte starejše člane kriminalne kabale izginevati enega za drugim.''

Objavil Cobra ob 15:54  

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:
1 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu.
2 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na:
3 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
4 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).
5 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
6 nadenotnost (angl. overunity) – stanje, pri katerem se odda več energije, kot je je bilo vložene.
Komentarji