Bratstvo Zvezde


Sreda, 05. 09. 2012 


Ta objava se bo dotaknila druge pozitivne skupine, ki je na skrivaj delovala v ozadju za dobrobit človeštva in osvoboditev planeta.
Pridobil sem dostop do enega izmed ezoteričnih tekstov, ki ga je spisal član te skupine in sedaj ga z dovoljenjem te skupine v popolnosti objavljam.
»Bratstvo Zvezde je planetarna postojanka Modre Lože Sirija1, ki je s Sirijem povezana preko Jupitra in Jupiterske Komande. Namen Bratstva Zvezde je voditi razvoj planeta pod vodstvom Sanat Kumare. Notranji krog Bratstva Zvezde predstavlja Mojstre in Arhate, ki so na tem planetu dosegli svoje Povzdignjenje2. Zunanji krog Bratstva Zvezde predstavlja Ezoterično Bratstvo, sestavljeno iz učencev Mojstrov Modrosti3, ki so dosegli sedmo podstopnjo tretje Iniciacije. Fizično sidro Bratstva Zvezde je obsežno podzemno kraljestvo Šambala, kjer deluje Velika šola misterijev Transhimalajskega Bratstva. Ezoterično Bratstvo predstavlja njegovo vežo. 


Bratstvo Zvezde od časov Atlantide ni bilo nikoli javno znano, delovalo je na skrivaj preko svojih učencev. Učenci Bratstva Zvezde sestavljajo Red Zvezde. Red Zvezde je skupnost, mandala 144.000 zvezdnih bitij prve, druge in tretje Iniciacije, ki so se inkarnirali na tem planetu z namenom okultne triangulacije svetlobe in teme. Člani Reda Zvezde so vplivali na svetovno situacijo na podlagi telepatskega vodenja, ki so ga prejeli od Bratstva Zvezde.    

S pomočjo telepatskih občutkov Bratstva Zvezde, so bili zasluženi za cvetenje grško-rimske kulture. V keltski kulturi, so bili aktivni kot druidski svečeniki. Kot Eseni so sodelovali v projektu Povzdignjenja Jezusa in Magdalene / družinska rodbina grala, ki je bila protiutež trinajsti krvni liniji črnega plemstva. Financirali so iniciacije reda Sufijev.  V 12. stol. so ustanovili katarsko in albigensko gibanje, ki je oživelo misterije Boginje preko Trubadurjeve poezije. Oživeli so tudi misterije Gnostičnega Krščanstva iz časov pred Konstantinovem krščanskim kultom. V 13. stol. so ustanovili red Templjarjev, ki je temeljil na odkritju Izidinih4  ezoteričnih tekstov v grobnici pol Salomonovim templjem. Informacije teh zvitkov so omogočile oživitev staroegipčanskih zvezdnih misterijev in tvorbo prostozidarstva. Na bazi impulza Bratstva Zvezde, so skrivne katarske lože okoli 1450. leta v Firencah sprožile Renesanso, kar je izoblikovalo našo zahodno civilizacijo, kot jo poznamo danes. To je izpolnilo pogoje za prihod prvih predstavnikov Ezoteričnega Bratstva v Evropo iz podzemnega Tibeta.  
Od takrat naprej, nekaj ducatov predstavnikov Ezoteričnega Bratstva na skrivaj deluje v ozadju Evrope. V 16. stol. so bili v glavnem aktivni v Firencah, Benetkah in Veroni, v 17. stol. večinoma v Londonu ter tudi drugod po Angliji in v 18. stol. večinoma v Parizu. Ezoterično Bratstvo je Redu Zvezde oddalo duhovni impulz za začetek gibanja Razsvetljenstva in to je ponovno oblikovalo 18. stol. ter postavilo temelje za znanstveno in tehnološko revolucijo. 
Ezoterično Bratstvo je v Parizu leta 1775 preko Comte de Saint Germaina sprožilo stvarjenje šole misterijev. Ta šola  misterijev je bila aktivna okoli 100 let, nato pa je Ezoterično Bratstvo leta  1875 preko H. P. Blavatskya sprožilo stvarjenje Teozofske Družbe. Preko telepatskih občutkov, je Ezoterično Bratstvo usmerjalo napredek znanosti, še posebno preko Nikole Tesla.   
Sedaj Ezoterično Bratstvo ne sodeluje v matričnem sistemu planeta Zemlje. Živimo na nerazkritih lokacijah na površju planeta.
Ezoterični simbol Bratstva Zvezde je nebeški kamen Sirija, ognjeni dragulj, činta mani5, lapis ex coelis, ki predstavlja dragulj našega pravega Jaza (atma-buddhi-manas).
Ezoterični simbol Reda Zvezde je kelih iz moldavita6, nebeški kamen Plejad7, sveti Gral, sangreal (franc. Sveta Kri, o.p.), ki predstavlja naše kavzalno telo in zvezdno plemstvo, mandalo 144.000 zvezdnih bitij Luči.
Amor Vincit Omnia! Ljubezen premaga vse!«

Bratstvo Zvezde je zadnji čisti ostanek atlantidskih šol misterijev Svetlobe. Kriminalna kabala8 se je poskušala infiltrirati, vendar brez uspeha, saj imajo zelo stroga pravila včlanjevanja. Na žalost, je bila kriminalna kabala bolj uspešna pri infiltriranju bolj javnih šol misterijev, tako kot so to v zgodnjem 19. stol. Jezuiti uspeli narediti s prostozidarstvi in tako kot se je kriminalna kabala uspela infiltrirati v Teozofsko Družbo in zlorabljati nauke Helene Blavatsky po njeni smrti. To je razlog za veliko zmedo med delavci Luči, vendar bodo resnični nauki kmalu ponovno vzpostavljeni kot del operacije Sanjska Dežela.
Iz tega razloga, me lahko člani Bratstva Zvezde kontaktirajo na cobraresistance@gmail.com.

Zmaga Luči!

Objavil Cobra ob 6:41 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:
1 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).
2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
3 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
4 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona.
5 Čintamani ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.
6 Moldavit ali tudi Vltavin (po reki Voltavi) – vrsta tektita. Je zelene barve, nastal pa je pred 15 milijoni let pri padcu velikega meteorita na območje današnje Bavarske (krater Nördlinger Ries). Večina izvrženih delcev je padla na območje današnje Češke, kjer se imenuje vltavin ali vltavit. Posamezni primerki se imenujejo tudi po vaseh, v bližini katerih so rudniki (npr. Besednice, Slavce). Vltavit se nahaja v večjih količinah v usedlinah iz terciarja in zgodnjega pleistocena. Vzorci iz Češke so predvsem steklastozeleni in prozorni. Vzorci iz Moravske pa so temnejši, njihova barva je olivnozelena do rjave. Ima zelo visoko vsebnostjo slilicija (podobno kot naši možgani). Moldavit je zgoščena čista Ljubezen in s svojo zeleno auro zelo močno deluje na srčno čakro (jedro vseh ostalih šestih človeških energetskih centrov), ter tako dušo osvobaja in prinaša v življenje Mir in Duševno kakor tudi telesno zdravje.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Moldavit, https://en.wikipedia.org/wiki/Moldavite in http://www.zvezdnikamni.com/moldavit.
7 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.
8 Kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji