UKAZ PB ZVEZDNI PRAH

Novi plejadski protokol za lajšanje fizičnih bolečin in drastično zmanjšanje trpljenja na planetu

(Izvirni članek

(v angleščini) je na voljo: https://prepareforchange.net/2017/11/27/command-pb-stardust-new-pleiadian-protocol-to-ease-physical-pain-drastically-reduce-suffering-on-this-planet/)


Plejadčani bi sedaj radi pomagali ljudem s kronično bolečino, zato so razvili protokol, ki lahko olajša bolečino. Če trpite za kroničnimi bolečinami, lahko v mislih trikrat ponovite sledeči stavek: 

“Ukaz PB zvezdni prah”

Plejadčani bodo za lajšanje bolečin nato uporabili svoje napredne tehnologije za dostop do vašega osrednjega živčnega sistema. Ta novi protokol je še v razvoju in učinkuje omejeno, zato Plejadčani prosijo za povratne informacije. Tisti, ki bodo uporabili ta protokol, so o njegovih učinkih vabljeni poročati v spodnjih komentarjih, ali pa na sledeči povezavi: https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/izkusnje-uporabe-protokola-ukaz-pb.html

Izkazalo se je, da plejadski protokol 'Ukaz PB zvezdni prah' za odstranjevanje kronične bolečine deluje z 80% učinkovitostjo. Glavni dejavniki, ki botrujejo k zmanjšani učinkovitosti protokola so potlačena krivda, potlačena negativna čustva, dušne pogodbe s temnimi silami iz prejšnjih življenj in ekstremno kompleksni in/ali težki zdravstveni pogoji. 

Morate razumeti, da ta protokol v večini primerov ne zdravi vzroka bolečine, ampak samo naravna osrednji živčni sistem, da le-ta pošilja zmanjšan signal bolečine. Signal zmerne bolečine je nato samo znak, da je nekaj narobe s fizičnim telesom ter da je potreben obisk zdravnika. Ta protokol NI nadomestek za posredovanje konvencionalne ali alternativne medicine.

Sile Luči so prosile, da se ta protokol širi po spletu, saj lahko občutno zmanjša obseg nepotrebnega trpljenja na površju planeta.

Opomba:


Plejadčani so sporočili, da je protokol naravnan na glavni svetovni jezik, angleščino in še sporočajo, da bo protokol ob izgovorjavi v slovenščini sicer deloval, a manj učinkoviteje.

Zato predlagamo fonetično izgovorjavo: Komend PB stardast.

Seveda pa upoštevajte svoje notranje vodstvo pri izbiri izgovorjave protokola, člani naše skupine na Facebooku sporočajo, da protokol deluje enako dobro tudi po izgovorjavi v slovenskem jeziku.

Želimo vam uspešno uporabo protokola ;-)

                                   http://zmagaluci.blogspot.si/2017/11/sveze-novice-o-situaciji.html
-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Komentarji