Vabilo za individualni Prvi Stik


Kot je Cobra izjavil v sledeči objavi, so ga sile Luči v okviru priprave planeta na Preboj Kompresije prosile, naj populaciji na površju planeta poda navodila za spremembo površja planeta v Satelitske Krožnike Prvega Stika. 

Predno preberete navodila PROSIMO NIKOLI NE IZRECITE TEGA ODLOKA NA GLAS IN O TEM NE SPREGOVORITE Z NIKOMER, sicer ne boste mogli postati del projekta Satelitskih Krožnikov Prvega Stika.

S tem, ko nikomur ne poveste ali ste odlok izrekli ali ne, ščitite svojo lastno sekvenco prvega stika s Plejadčani pred fizičnimi in ne-fizičnimi vmešavanji kriminalne kabale1, ki bi lahko preprečila vaš individualni prvi stik, toda vsekakor lahko s prebujenim delom človeške populacije delite navodila za Satelitske Krožnike Prvega Stika.

Navodila:


Če imate v lasti zemljišče z manjšo ravno površino, ki bi bila dovolj velika za pristanek manjšega plejadskega letečega krožnika (7x7 metrov je absoluten minimum za pristanek manjše Plejadske ladje, optimalna pristajalna površina je 30x30m), lahko potiho oz. v mislih izrečete naslednji odlok:

“V imenu svoje prisotnosti Jaz Sem odrejam in poveljujem pristanek plejadske ladje ter moj prvi fizični stik s plejadčani iz te ladje na svojem zemljišču, kolikor hitro je to mogoče na najboljši možni način.“

Ni potrebno posebej povedati, da so Plejadčani pozitivna bitja Luči. Če o tem niste prepričani, potem protokol Satelitskih Krožnikov Prvega Stika ni za vas.

Združena svobodna volja na tisoče ljudi, ki bodo po vsem svetu izrekli ta odlok, bo v energetsko omrežje planeta in Plejadčanom poslala usklajen kontaktni signal utripajoče Svetlobe. To bo celoten planet učinkovito spremenilo v Satelitski Krožnik Prvega Stika. Kritično število sodelujočih za uresničitev tega cilja je okoli 12.000 ljudi. To bo Plejadčanom in Galaktični Centralni Rasi pokazatelj, da je prebujen del človeštva dosegel duhovno zrelost, ki je enakovredna 0.75 stopnji po Kardaševi lestvici:


To bo pokazatelj, da se lahko sekvenca prvega stika prične. 


Človeštvo je pripravljeno na prvi stik:
Sekvenca prvega stika je pravilno opisana na zadnjih straneh sledeče knjige:


Naj se sekvenca prvega stika začne. Spremenimo ta planet v Satelitske Krožnike Stika!


Veliko uspehov in Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Opomba prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji