Gama časovnica

Sreda, 27. 06. 2018

Originalno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/06/gamma-timeline.html)
V zadnjih nekaj mesecih je prišlo do drastičnih sprememb v časovnicah ter pomembnih sprememb pri načrtu planetarnega osvobajanja.  
Večina teh sprememb mora ostati globoko zaupnih, tu bom razkril kolikor le smem.
V mesecu maju smo prešli z beta na gama časovnico. Gama časovnica poziva k neposredni fizični intervenciji sil Luči v življenja delavcev ter bojevnikov Luči na površju planeta, kolikor hitro je to le mogoče brez sprožitve bomb s toplet1 delci. 



Pred Dogodkom bodo Plejadčani morda kontaktirali nekatere delavce Luči po protokolu Satelitskih krožnikov Prvega Stika, Odporniško Gibanje (v nadaljevanju OG, o.p.) pa bo morda sprejelo drugo majhno skupino delavcev Luči po postopku Protokolov za vstop. Nekaj časa po prvi skupini lahko OG sprejme še eno skupino, katere člani bodo lahko s seboj vzeli svoje hišne ljubljenčke. Te druge skupine se ne bo integriralo v družbo Odporniškega Gibanja, za njih se pripravlja posebno kolonijo v določeni podzemni lokaciji.   
Na določeni točki bodo agenti OG morda vzpostavili fizičen stik z določenimi delavci Luči na površju planeta ter ponudili pomoč.
Dokler ne pride do fizične intervencije, se bo družba na površju planeta sesuvala popolnoma v skladu z drugim zakonom termodinamike, ki navaja, da se entropija v zaprtem sistemu vedno bolj veča.  
To sesuvanje družbe na površju planeta je prišlo do točke, ko telesa mnogih delavcev Luči ne prenesejo situacije, zato se sesuvajo. Pojavljajo se mnoge čudne bolezni, kolapsi telesnih funkcij, srčni napadi (tudi s pomočjo usmerjenih energijskih orožij) in nenavadna bližnja srečanja s smrtjo.  
Sile Luči bodo morale razumeti, da bo sesuvanje površja brez fizičnega posredovanja kmalu postal nepopravljiv proces ter da bodo morale malce tvegati, uporabiti svojo svobodno voljo in fizično posredovati.  
Volja populacije na površju planeta je v okviru tega problema dokaj jasna:
Dokler se fizična intervencija ne zgodi, bodo delavci in bojevniki Luči morali ohraniti Svetlobno Omrežje kolikor bodo le lahko z:
a) izgradnjo omrežja Čintamani2 kamnov
b) izgradnjo omrežja tahionskih3 komor
c) tkanjem vezi znotraj Dušnih Družin
d) ustanavljanjem fizičnih skupin Sestrstev Vrtnic
e) s pripravami na fizičen stik s Silami Luči po njihovem notranjem vodstvu
f) vzdržanjem pred medsebojnimi konflikti tako, da ne reagirajo in izberejo zavestno pozitivna dejanja namesto reagiranj.

Zmaga Luči!

Objavil Cobra ob 14:28 

Opombe prevajalke:
1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
2 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.
3 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.


Komentarji